Vacatures

Weekendhulp - Storings- en Onderhoudsmonteur

 

Kom jij ons op zaterdag en in de vakanties technische hulp bieden?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf waar jouw eigen ontwikkeling voorop staat? Zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Storingsmonteur (zaterdag + vakanties)

 

Werkzaamheden:

Als Storings- (en onderhoudsmonteur) ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren en verhelpen van de dagdagelijkse storingen op elektrotechnisch, besturingstechnisch en mechanisch gebied aan ons mooie en gevarieerde machinepark. Jij beoordeelt, samen met je collega’s, de aard en omvang van de storing en repareert deze. Jij bent als het ware onze redder in nood die er voor zorgt dat de productieafdelingen zo weinig mogelijk hinder ervaren wat betreft technische storingen en mankementen.

 

Jij:

  • Volgt een technische studie (bijv. MTS/ HTS) of hebt veel kennis en affiniteit met techniek;
  • Hebt enkele jaren relevante werk- of stage-ervaring;
  • Beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal goed in woord en geschrift;
  • Bent beschikbaar in (school)vakanties en op zaterdag (12.00 – 20.00 uur);
  • Bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag.

 

Salaris:

In overleg en afhankelijk van kennis en werkervaring.

 

Plaats binnen de organisatie:

Je rapporteert en draagt verantwoording af aan het Hoofd Technische Dienst. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereiders, medewerkers TD en diverse productie- en expeditieafdelingen.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Storing- en Onderhoudsmonteur (weekend en vakanties) waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature Weekendhulp - Storings- en Onderhoudsmonteur bij Werken bij Hessing (Helmond.TD.299).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.