Vacatures

Vakantiekracht/Weekendkracht Keurmeester

 

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan of bijbaan? Ben jij 18+, leergierig en zeer gemotiveerd? Ben jij de keurmeester die wij zoeken? Lees dan snel verder!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Wat ga jij doen?

Als keurmeester ben jij verantwoordelijk voor het keuren van alle binnenkomende goederen. Omdat jij goed op de hoogte bent van alle criteria waaraan het product moet voldoen, weet jij precies wanneer het product goed gekeurd en wanneer het product afgekeurd moet worden. Jij onderneemt direct actie wanneer het product afgekeurd wordt en communiceert met diverse afdelingen binnen de organisatie. Jij durft de verantwoordelijkheid te pakken en de juiste beslissing te nemen. Met jouw dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met de afdeling ontvangst goederen, voorraadbeheer en de kwaliteitsdienst. Alle werkzaamheden worden door jou keurig bijhouden in de daarvoor bestemde systemen en formulieren. Kortom, je bent een belangrijke speler in het begin van ons productieproces.

Als vakantiekracht/weekendkracht Keurmeester:

  • heb jij een opleiding richting food of ben ij hier nog volop mee bezig (pré);
  • ben je 18+, leergierig en gemotiveerd om binnen een productiebedrijf te werken;
  • ben je in zomervakantie fulltime beschikbaar en veelvuldig op zaterdagen (weekendkracht);
  • heb je wat relevante kennis m.b.t. dagvers producten (AGF) en logistieke processen;
  • beheerst zowel de Nederlandse taal als Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Wie bieden onze vakantiekracht/weekendkracht keurmeester zeer goede arbeidsvoorwaarden! Jouw inzet en kennis gaat goed beloond worden. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de vakantiekracht of weekendkracht waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Vakantiekracht/Weekendkracht Keurmeester bij Werken bij Hessing (Helmond.ontvangst.262).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.