Vacatures

Vakantiekracht Productie

 

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor tijdens de zomervakantie? Wil jij graag wat extra geld verdienen, ben jij een echte aanpakker en ouder dan 18 jaar? Zoek dan niet verder!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Verantwoordelijkheden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die onze productie afdelingen in de zomervakantie komen versterken. Jij Houdt ervan om lekker in beweging te zijn en hard te werken. Het is koud in onze fabriek omdat wij onze gezonde producten vers en van topkwaliteit willen afleveren bij onze klanten. Jij vindt het dus geen probleem om te werken in een frisse omgeving. Je werkzaamheden bestaan uit diverse productietaken zoals het snijden en inpakken van diverse groenten en fruit. Ook is het mogelijk om als operator aan de slag te gaan, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het bedienen van de machine, het aansturen van productiemedewerkers, de kwaliteit van de producten en het oplossen van kleine storingen. Je werkt samen met je team aan een goed kwalitatief product. Samen zorgen jullie voor het beste resultaat!

Als vakantiekracht productie;

  • Ben je minstens 3 weken aaneengesloten beschikbaar;
  • Ben je 18 jaar of ouder i.v.m. ons machinepark;
  • Vind je het geen probleem om vroeg je bed uit te komen en in een koude omgeving te werken;
  • Heb jij de mogelijkheid om na de vakantie werkzaam te blijven als weekendkracht;
  • Ben je enthousiast, gemotiveerd en wil je graag hard werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wil jij graag een lekker zakcentje bij verdienen? Als vakantiekracht word je ingeschaald op basis van leeftijd (< 22 jaar).

  • 18 jaar = € 7,63 per uur
  • 19 jaar = € 8,14 per uur
  • 20 jaar = € 8,65 per uur
  • 21 jaar = € 9,16 per uur
  • 22 jaar = € 9,81 per uur

Geïnteresseerd in deze functie?

Wil jij als vakantiekracht bij ons aan de slag? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie met een CV. Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met de P&O afdeling via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Vakantiekracht Productie bij Werken bij Hessing (Helmond.inpakschalen.259).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.