Vacatures

Uitvoerend logistiek medewerker groente

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij echt een verschil kunt maken? Dat door jouw goede communicatieve vaardigheden, nauwkeurigheid en stressbestendigheid het productieproces soepel verloopt? Word jij enthousiast van een dynamische werkplek? Woon jij ook nog eens in omgeving Helmond? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als uitvoerend logistiek medewerker ben jij onderdeel van de afdeling voorbewerking groenten binnen Hessing Helmond. Op deze afdeling worden alle groente gewassen, gesneden en gedroogd. Voordat deze producten ingepakt worden in een overheerlijke maaltijdsalade of lunchsalade, komen de groente tezamen op één plek; op jouw werkplek! Jouw werkplek is dus de verzamelplaats van de alle producten die gereed zijn om ingepakt te worden en alle producten die retour komen van de inpakafdelingen. Jij ontvangt de producten, controleert of jij het juiste hebt ontvangen en maakt vervolgens de producten weer verzendklaar. Jij bent zeer nauwkeurig en zorgt dus ook voor een uitermate secure administratieve verwerking van alle binnenkomende en uitgaande producten. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden verloopt de communicatie over de producten met zowel jouw eigen afdeling als met de inpakafdelingen erg soepel. Je gaat dan ook ten allen zeer klant- en servicegericht te werk. Jouw afdeling is de belangrijkste schakel tussen het voorbewerken van de groenten en het inpakken van de groenten. Bovendien verlies je nooit de kwaliteit van de producten uit het oog en ben je zeer bewust van de orde en netheid op de afdeling. Je draagt verantwoording af aan een teamleider.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij beschikt over een MBO werk- en denkniveau en je hebt relevante kennis mogen opdoen in een soortgelijke functie;
  • Jij bent communicatief vaardig, klant- en servicegericht en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je werkt zeer nauwkeurig, zelfstandig en je bent zeer stressbestendig;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord;
  • Je werkt in wisselende diensten, op zaterdagen en feestdagen.

Wat bieden wij jou?

Een interessante baan voor langere termijn. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris al naar gelang kennis en kunde, diverse collectiever verzekeringen, bedrijfsfitness en een groente winkel met gereduceerd tarief. Verder hebben we een online personeelsvoordeelwinkel en een fietsplan.

Over ons

Hessing is al meer dan 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Met vier vestigingen in Nederland, ruim 1500 medewerkers, 800 kant-en-klare versproducten is Hessing van een klein familiebedrijf in het Noord-Hollandse uitgegroeid tot één van de drie grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Als dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen is er voor ons maar één belofte die telt: als onze producten moeten gemakkelijker, lekker, gezond én vers zijn. Of nee, Supervers!

Interesse?

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om te reageren op de site van Hessing Supervers, Vacatures. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR op telefoonnummer 0492-592797.

Je reageert op de vacature Uitvoerend logistiek medewerker groente bij Werken bij Hessing (Helmond.voorbereiding.260).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.