Vacatures

Teamleider Productie Voorbewerking Groenten

 

Ben jij de teamleider die energie krijgt van het werken binnen een dynamische en veranderlijke omgeving? Heb jij een food achtergrond, sta je stevig in je schoenen en bouw je graag aan een tevreden team? Lees snel verder!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De komende jaren (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport). Jouw vaste standplaats wordt uiterlijk per Q2 2022 Venlo (Noord-Limburg).

 

Teamleider Productie Voorbewerking Groenten

 

Werkzaamheden:

In de rol van Teamleider ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de werkvloer.Je geeft samen met 3 collega teamleiders leiding aan een groep allround operators, operators en productiemedewerkers. Je legt verantwoording af over de dagelijkse productiegegevens en verklaart de afwijkingen. Jij faciliteert jouw medewerkers waar nodig en ontwikkelt werkmethoden en werkinstructies. Daarbij geef je inhoud aan de kwaliteitsborging en kwaliteitssystemen. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel.

 

Je bent samen met jouw mede teamleiders verantwoordelijk voor de personele aangelegenheden op de afdeling.Denk hierbij aan het coachen en ontwikkelen van de medewerkers, toezien op de werkverdeling, ziekteverzuimbegeleiding en de urencontrole. Jij vindt het een uitdaging om met diverse nationaliteiten samen te werken.Daarnaast stel jij je proactief op, kom je met voorstellen ter verbetering en/of optimalisering van de werkprocessen en voer je nieuwe werkwijzen in. Je draagt verantwoording af aan de Productieleider.

Jij:

  • Beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en heb jij relevante werkervaring opgedaan binnen een vergelijkbare functie;
  • Werkt graag in een dag-nacht ritme en vindt het geen probleem om op zaterdagen en feestdagen te werken;
  • Hebt een goede kennis van kwaliteit, HACCP, BRC en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift;
  • Bent een teamspeler die met veel enthousiasme de afdeling kan ondersteunen bij de groei van de organisatie;
  • Bent iemand die energie krijgt van werken in een dynamische en veranderlijke omgeving;
  • Staat stevig in je schoenen en laat jezelf niet zomaar uit het veld slaan;
  • Bent woonachtig in de omgeving Helmond/ Venlo.

Werktijden:

Van 23.00 uur tot 07.30 uur en van 07.30 uur tot 16.00 uur. We werken 8,5 uur met in totaal 1 uur pauze.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Teamleider Productie Voorbewerking Groenten waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature Teamleider Productie Voorbewerking Groenten bij Werken bij Hessing (Helmond.voorbereiding.221).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.