Vacatures

Teamleider Productie Voorbewerking Groenten

 

Ben jij de teamleider die energie krijgt van het werken binnen een dynamische en veranderlijke omgeving? Heb jij een food achtergrond, sta je stevig in je schoenen en bouw je graag aan een tevreden team? Lees snel verder!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. De afdeling houdt zich bezig met het inpak klaar maken van de onbewerkte grondstoffen. Hierbij moet je denken aan wassen, snijden, drogen, mengen en wegen.

In de rol van teamleider ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de werkvloer.

Je geeft samen met 3 collega teamleiders leiding aan een groep allround operators, operators en productiemedewerkers. Je legt verantwoording af over de dagelijkse productiegegevens en verklaart de afwijkingen. Jij faciliteert jouw medewerkers waar nodig en ontwikkelt werkmethoden en werkinstructies. Daarbij geef je inhoud aan de kwaliteitsborging en kwaliteitssystemen. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel.

Je bent samen met jouw mede teamleiders verantwoordelijk voor de personele aangelegenheden op de afdeling.

Denk hierbij aan het coachen en ontwikkelen van de medewerkers, toezien op de werkverdeling, ziekteverzuimbegeleiding en de urencontrole. Jij vindt het een uitdaging om met diverse nationaliteiten samen te werken.

Daarnaast stel jij je proactief op, kom je met voorstellen ter verbetering en/of optimalisering van de werkprocessen en voer je nieuwe werkwijzen in. Je draagt verantwoording af aan de Operations Manager.

Als teamleider bij Hessing Helmond:

  • Beschik je over een MBO+ werk- en denkniveau en heb jij relevante werkervaring opgedaan binnen een vergelijkbare functie;
  • Werk jij graag in een dag-nacht ritme en vind jij het geen probleem om op zaterdagen en feestdagen te werken;
  • Heb je goede kennis van kwaliteit, HACCP, BRC en beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Ben je een teamspeler die met veel enthousiasme de afdeling kan ondersteunen bij de groei van de organisatie;
  • Ben je iemand die energie krijgt van werken in een dynamische en veranderlijke omgeving;
  • Sta je stevig in je schoenen en laat jij jezelf niet zomaar uit het veld slaan.

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante fulltime baan voor langere termijn. Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Salaris is al naar gelang kennis en kunde tussen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de teamleider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Teamleider Productie Voorbewerking Groenten bij Werken bij Hessing (Helmond.voorbereiding.271).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.