Vacatures

Teamleider Productie Salades

 

Ben jij een ster in leidinggeven, werk jij graag binnen de hectische vers categorie en ga jij geen één uitdaging uit de weg? Ben jij de mensgerichte leidinggevende waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Verantwoordelijkheden

Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het team allround operators, operators en productiemedewerkers. Op de afdeling worden slaschotels, lunchsalades en ambachtelijke salades geproduceerd in een high care omgeving. Jij bent verantwoordelijk voor alle personele aangelegenheden op de afdeling. Denk hierbij aan het coachen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers, maar ook beoordelingsgesprekken en slecht nieuws gesprekken. Daarbij zal jij het werk verdelen op de afdeling, begeleiding bieden bij ziekteverzuim, uren controleren en de dagelijkse rapportages verzorgen. Naast de dagelijkse werkzaamheden heb jij ook een oog voor verbeteringen en vind jij het een uitdaging om met verbetervoorstellen te komen. Je maakt deel uit van een team teamleiders. Jullie zorgen samen dat iedere dag weer opnieuw het beste resultaat behaald wordt. Je draagt verantwoording af aan de assistent productieleider.

Als teamleider productie salades:

  • Beschik jij over een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Heb jij enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Heb jij kennis van voedselveiligheid (HACCP) en ervaring met verbeterprocessen;
  • Ben jij een echte teamplayer, resultaatgericht, flexibel en heb jij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan;
  • Weet jij precies hoe jij mensen kunt motiveren, stimuleren en begeleiden;
  • Vind je het niet erg om te werken in wisselende diensten (vroeg - laat), op zaterdagen en feestdagen.

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante fulltime baan voor langere termijn. Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Salaris is al naar gelang kennis en kunde.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de teamleider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Teamleider Productie Salades bij Werken bij Hessing (Helmond.inpakschalen.255).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.