Vacatures

Teamleider Logistiek Voorraadbeheer

 

Ben jij de logistieke teamleider die graag systemen doorgrond en verantwoordelijk wil zijn voor de correct voorraden? Werk jij graag binnen de dynamische voedingsmiddelen industrie? Ben jij analytisch sterk, zeer gedreven en een echte verbeteraar? Woon jij ook nog eens in de omgeving van Helmond? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Als teamleider logistiek voorraadbeheer ben jij verantwoordelijk voor de gehele voorraad goederen binnen Hessing Helmond.

De afdeling ontvangt, registreert en keurt alle binnenkomende grondstoffen (groenten & fruit), specialiteiten (zoals bijvoorbeeld pasta en dressings) en emballage. Deze producten worden opgeslagen in het magazijn en worden op basis van de productieplanning bij de productielijnen geplaatst. Jij faciliteert de medewerkers zodanig dat de binnenkomende goederen op de juiste manier verwerkt en opgeslagen kunnen worden. De werkzaamheden worden efficiënt en op de meest veilige manier uitgevoerd.

Jij hebt de gehele dag de focus op onze voorraden.

Jij doorgrondt de systemen, voorziet de organisatie van juiste informatie, stelt rapportages op en onderhoud de kpi’s. Jij wordt enthousiast van het inzetten van verbetertrajecten, het optimaliseren van de kwaliteit van de afdelingen en signaleert voorraad tekorten. Je organiseert voorraad en periodetellingen om alles perfect kloppend te maken. Je bent ten allen tijden verantwoordelijk voor een correcte voorraad.

Als teamleider logistiek voorraadbeheer bij Hessing Helmond:

  • Beschik jij over een MBO+ werk- en denkniveau en heb je enkele jaren werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
  • Heb jij kennis van HACCP, BRC en ervaring met verbeterprocessen;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. de diverse nationaliteiten binnen de organisatie;
  • Kun jij snel systemen doorzien, analytisch sterk en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Werk je graag fulltime in een vroege dienst (06.00 - 14.30 uur), op zaterdagen en feestdagen.

De arbeidsvoorwaarden

Een fulltime baan binnen een innovatieve en ambitieuze organisatie. Het salaris is al naar gelang kennis en kunde. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij onze nieuwe teamleider logistiek voorraadbeheer? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Teamleider Logistiek Voorraadbeheer bij Werken bij Hessing (Helmond.ontvangst.232).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.