Vacatures

Teamleider Logistiek food

 

Ben jij een leidinggevende met oog voor de mens en heb jij passie voor logistiek? Werk jij graag in een super verse dynamische productieomgeving in Helmond? Ga jij geen uitdaging uit de weg en ben jij dus de logistieke topper die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Als teamleider logistiek ben jij verantwoordelijk voor het leiding geven aan de logistieke medewerkers op jouw afdeling.

Het leidinggeven bestaat uit alle personele aangelegenheden zoals personele bezetting, werkverdeling, ziekteverzuimbegeleiding en de diverse gesprekken met de medewerkers. Jij weet precies hoe jij jouw team van zowel nationale als internationale collega’s kunt motiveren, stimuleren en in hun kracht kunt zetten.

Jij bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken op jouw afdeling.

De afdeling ontvangt, registreert en keurt alle binnenkomende grondstoffen (groenten & fruit), specialiteiten (zoals bijvoorbeeld pasta en dressings) en emballage. De werkzaamheden worden efficiënt en op de meest veilige manier uitgevoerd. Daarbij richt jij je graag op verbetertrajecten, het optimaliseren van de kwaliteit van de afdeling en een accurate en volledige administratie.

Als teamleider logistiek bij Hessing Helmond:

  • Beschik jij over een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Heb jij enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Heb jij kennis van HACCP, BRC en ervaring met verbeterprocessen;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. de diverse nationaliteiten binnen de organisatie;
  • Weet jij precies hoe jij mensen kunt motiveren, stimuleren en begeleiden;
  • Vind je het niet erg om fulltime te werken in wisselende diensten, op zaterdagen en feestdagen;
  • Ben je een teamspeler die met veel enthousiasme de afdeling kan ondersteunen bij de groei van de organisatie.

De arbeidsvoorwaarden

Een interessante baan met voldoende uitdagingen! Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Het salaris ia al naar gelang kennis en kunde. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij onze nieuwe teamleider logistiek? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797. 

Je reageert op de vacature Teamleider Logistiek food bij Werken bij Hessing (Helmond.ontvangst.226).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.