Vacatures

Teamleider Expeditie Food

 

Ben jij de logistieke topper waar wij naar op zoek zijn? Heb jij passie voor zowel expeditie als food? Werk jij graag in een super verse dynamische omgeving? Ga jij geen uitdaging uit de weg en ben jij de teamleider die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als teamleider expeditie geef jij leiding aan de medewerkers van de afdeling. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor alle personele aangelegenheden zoals personele bezetting, werkverdeling en de diverse gesprekken met de medewerkers. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Alle uitgaande goederen van Hessing Helmond (zoals maaltijdsalades), worden op jouw afdeling gecontroleerd en in vrachtwagens geladen. Je borgt dus de kwaliteit van de goederen, zorgt dat de afdeling efficiënt werkt en medewerkers veilig aan het werk zijn. Je werkt in wisselende diensten, om de week op zaterdag en eventuele feestdagen. Je draagt verantwoording af aan de Logistiek Manager.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt minimaal over een MBO niveau werk- en denkniveau;
  • Je hebt relevante kennis of werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. de diverse nationaliteiten binnen de organisatie;
  • Je bent een teamspeler die met veel enthousiasme de afdeling kan ondersteunen bij de groei van de organisatie;
  • Je werkt in wisselende diensten (vroeg-laat), op zaterdagen en feestdagen.

Wat bieden wij jou?

Een zeer interessante baan met voldoende uitdagingen! Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een salaris al naar gelang kennis en kunde, diverse collectiever verzekeringen, bedrijfsfitness en een groente winkel met gereduceerd tarief. Verder hebben we een online personeelsvoordeelwinkel en een fietsplan.

Over ons

Hessing is al meer dan 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Met vier vestigingen in Nederland, ruim 1500 medewerkers, 800 kant-en-klare versproducten is Hessing van een klein familiebedrijf in het Noord-Hollandse uitgegroeid tot één van de drie grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Als dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen is er voor ons maar één belofte die telt: als onze producten moeten gemakkelijker, lekker, gezond én vers zijn. Of nee, Supervers!

Interesse?

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR, 0492-592797.

Je reageert op de vacature Teamleider Expeditie Food bij Werken bij Hessing (Helmond.Expeditie.267).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.