Vacatures

Teamleider Bedrijfsbureau

 

Ben jij een echte teamplayer, krijg jij energie van dynamiek en ben je analytisch en procesmatig ingesteld waardoor jij in staat bent de organisatie te voorzien van kerninformatie? Bouw jij graag mee aan een tevreden team?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf en zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

De komende periode (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport).

 

Teamleider Productie- en Materiaalplanning

 

Werkzaamheden:

Als Teamleider Productie- en Materiaalplanning bij Hessing Helmond ben jij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse productie- en materiaal planning. Je geeft leiding aan een drietal teams die dagelijks de voortgang van productie en leveringen dienen te bewaken. Jij faciliteert jouw team zodanig dat iedere dag wederom de meest optimale planning bereikt wordt. Als een échte peoplemanager ben jij verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en stimuleren van jouw team aan productieplanners, materiaalplanners en cockpit planners. Jij hebt oog voor jouw medewerkers en stimuleert hen om iedere dag opnieuw weer het beste uit zichzelf te halen.

 

Je bent continue bezig met het bedenken van innovatieve ideeën/ oplossingen en staat open voor eigen inbreng vanuit je team. Door jouw kennis en kunde fungeer jij als gesprekspartner en sparringpartner voor het team, het dagelijks management en supply chain. Jij voorziet de organisatie van informatie door het aanleveren van de KPI management rapportage en dagelijks geef jij een update betreffende de huidige stand van zaken en een vooruitblik op de dag van morgen tijdens het KPI-overleg (Sundown genoemd).

 

In jouw rol streef jij continue naar vernieuwingen, verbeteringen en optimalisaties om mee te bouwen aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Jij weet kansen te benutten, jij bent veranderingsgezind en verliest de lange termijn doelstellingen hierbij nooit uit het oog. Jij creëert draagvlak voor verbeteringsvoorstellingen en neemt proactief deel aan organisatie brede projecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Bedrijfsbureau.

Jij:

  • Beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
  • Hebt enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie:
  • Hebt kennis van geautomatiseerde planningssystemen en van Microsoft Office;
  • Bent oplossingsgericht, analytisch sterk en houdt het hoofd koel tijdens drukke momenten;
  • Wordt enthousiast van een dynamische en soms hectische productieomgeving met een groot assortiment aan dagverse producten;
  • Bent communicatief vaardig, een echte verbinder, toon jij daadkracht en beschik jij over doorzettingsvermogen;
  • Bent analytisch sterk, probleemoplossend en prestatiegericht;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
  • Bent fulltime beschikbaar tussen 07.00 – 18.00 uur;
  • Bent woonachtig in de omgeving Helmond/ Venlo.

 

Assessment

Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Interesse: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij Teamleider Bedrijfsbureau waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature Teamleider Bedrijfsbureau bij Werken bij Hessing (Helmond.Productieplanning.330).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.