Vacatures

Storings- en Onderhoudsmonteur

 

Ben jij die technisch expert waar wij naar op zoek zijn?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf waar jouw eigen ontwikkeling voorop staat? Zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Storings- en Onderhoudsmonteur – 38 uur per week – 3-ploegendienst

 

Werkzaamheden:

Als Storings- en Onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren en verhelpen van de dagelijkse storingen op elektrotechnisch, besturingstechnisch en mechanisch gebied aan ons mooie en gevarieerde machinepark. Jij beoordeelt de aard en omvang van de storing en repareert deze direct (of indien noodzakelijk met inschakeling van derden). Ook pleeg je onderhoud. Jij bent als het ware de redder in nood die er voor zorgt dat de productieafdelingen zo weinig mogelijk hinder ervaren wat betreft technische storingen en mankementen. Je houdt storingen bij in het storingenboek en bent verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling.

 

Naast de uitvoerende werkzaamheden wordt zeer op prijs gesteld als je proactief meedenkt, oplossingen aandraagt en adviezen geeft. Ook wordt je ingezet op technische projecten. Je werkt samen in een fijn team met 9 storings- en onderhoudsmonteurs. Veilig werken staat voor jou heel hoog in het vaandel.

Jij:

 • Beschikt over een opleiding in de richting van Electrotechniek of Mechatronica;
 • Hebt enkele jaren relevante werkervaring als monteur binnen een dynamische werkomgeving;
 • Hebt kennis van PLC en werkt graag met diverse culturen;
 • Hebt kennis van voedselveiligheid en stelt hoge kwaliteitseisen (HACCP en BRC);
 • Beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal goed in woord en geschrift;
 • Bent flexibel inzetbaar, proactief en werkt graag klantgericht;
 • Bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag;
 • Vindt het niet erg om te werken in wisselende diensten, op zaterdagen en feestdagen;
 • Bent woonachtig in de omgeving Helmond/ Venlo.

Werktijden:

3-ploegen:

 • 05.45 – 14.15 uur
 • 14.15 – 22.15 uur
 • 22.15 – 05.45 uur

Indien je op zaterdag staat ingepland, ben je de maandag daarop vrij.

Salaris:

In overleg en afhankelijk van werkervaring: € 2.281,- en € 2.751,-bruto per maand + € 250,- (vast) marktcompensatie per periode tot een nader te bepalen moment. Wij kennen een 38-urige werkweek en een 4-wekelijkse salarisbetaling.

Plaats binnen de organisatie:

Je rapporteert en draagt verantwoording af aan het Hoofd Technische Dienst. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereiders, medewerkers TD en diverse productie- en expeditieafdelingen.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Storings- en Onderhoudsmonteur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature Storings- en Onderhoudsmonteur bij Werken bij Hessing (Helmond.TD.117).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.