Vacatures

Stagiair kwaliteitsdienst

 

Ben jij op zoek naar een stage binnen de voedingsmiddelentechnologie. Vind je het interessant om onderzoek te doen hoe groente en fruit langer houdbaar kunnen blijven?

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Als stagiair binnen onze kwaliteitsdienst ga je onderzoek doe naar het zuurstofverbruik (respiratie) van geoogste, onverpakte en verpakte groenten. Daarnaast willen wij graag weten hoe dit te reguleren is in de verpakking middels perforatie.

Als stagiair bij de kwaliteitsdienst:

  • volg jij een opleiding in de voeding
  • ben je flexibel, zelfverzekerd, proactief, een echte teamplayer en heb je goede communicatieve vaardigheden;

Stagevoorwaarden

Krijg je een stagevergoeding afhankelijk van het niveau van je opleiding. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in deze stage?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de stagiair waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Stagiair kwaliteitsdienst bij Werken bij Hessing (Helmond.QA.274).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.