Vacatures

Stageopdracht Supply Chain / Logistiek / Technische Bedrijfskunde

 

Ben jij per direct op zoek een bedrijf waar jij stage kunt lopen? Wil jij met jouw stage een echte bijdrage kunnen leveren aan de versheid van een maaltijdsalade? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. Onze producten zijn supervers!

Stageopdracht

De kwaliteit en versheid van onze producten zijn voor onze klant en voor jouw als consument ontzettend belangrijk. Jij probeert met deze stageopdracht de versheid van onze producten te verbeteren. Je gaat dus bijvoorbeeld het traject analyseren van een krop ijsbergsla tot maaltijdsalade.

Bij dit verbetertraject ga je de doorlooptijden en buffers van de grondstoffen tot eindproduct analyseren. Daarnaast ga je een oplossing zoeken om de doorlooptijden te minimaliseren binnen de huidige capaciteit. We zijn benieuwd naar welke inzichten jij ons kunt brengen.

Doordat jij een echte aanpakker bent, ga jij ervoor zorgen dat jouw stage een succes wordt, zodat jouw verbetertraject een echte toegevoegde waarde heeft. Naast dat dit een goede voldoening geeft, staat het ook nog eens mooi op jouw cv!

Voor de stageopdracht:

  • Volg jij een HBO/WO opleiding richting supply chain, logistiek of technische bedrijfskunde;
  • Ben jij een echte aanpakker, analystisch en professioneel.

Stagevoorwaarden

Als stagiair krijg je een stagevergoeding afhankelijk van het niveau van je opleiding. Je kunt in aanmerking komen voor de reiskostenregeling en 2 keer per week overheerlijke groenten en fruit bestellen.

Geïnteresseerd in deze stage?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de stagiair waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Stageopdracht Supply Chain / Logistiek / Technische Bedrijfskunde bij Werken bij Hessing (Helmond.Productieplanning.281).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.