Vacatures

Recruiter Helmond

 

Ben jij enthousiast, gedreven en laat jij je niet uit het veld slaan? Weet jij voor iedere vacature een goede nieuwe collega te vinden en werk jij graag binnen een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Helmond zijn wij op zoek naar een vrolijke, proactieve en tactvolle fulltime recruiter, die de HR Afdeling kan ondersteunen bij de gehele werving en selectie van Hessing Helmond.

 

Als een van de koplopers in de groente verwerkende industrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Jouw verantwoordelijkheden

Als recruiter ondersteun je de organisatie bij de werving en selectie van nieuwe collega’s voor alle disciplines binnen ons dynamisch productiebedrijf. Jij coördineert het gehele recruitmentproces van A tot en met Z voor de functies van operator tot manager en van heftruckchauffeur tot culinair ontwikkelaar. Jij verzorgt voor iedere sollicitant een perfecte kandidaatservaring, je geeft iedere sollicitant tijdig feedback en je bent een kei in verwachtingsmanagement. Jij vertoont hierbij geen afwachtende houding en stelt je zeer proactief op. Je voert ieder eerste sollicitatiegesprek alleen of met een collega, waarbij de kandidaat zich direct welkom voelt door jouw enthousiasme en open houding. Door jouw nieuwsgierigheid en betrokkenheid bij de organisatie, weet jij bij ieder sollicitatiegesprek de juiste informatie over de organisatie, afdeling en functie te verschaffen. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines en je bent voor hen een sparringpartner op niveau.

Als recruiter bepaal jij samen met de afdeling de wervingsstrategie. Je zet hiervoor bestaande, maar ook innovatieve recruitmentinstrumenten in om de juiste kandidaten aan tafel te krijgen. Jij onderhoudt een groot netwerkt met bureaus, scholen en andere belangrijke instanties. Door jouw gedrevenheid en doorzettingsvermogen krijg jij in deze moeilijke arbeidsmarkt toch de vacatures vervuld. Daarbij werk je nauw samen met collega’s van andere locaties om de arbeidsmarkt communicatie te verbeteren en de naamsbekendheid van Hessing te vergroten. Naast de recruitmentwerkzaamheden word jij ook ingezet om op aanverwante projecten zoals een welkomstprogramma of benchmark.

Als recruiter bij Hessing Helmond:

  • Heb jij minimaal een afgeronde HBO opleiding en relevante werkervaring opgedaan binnen het vakgebied;
  • Ben jij zeer enthousiast, gedreven, durf jij initiatief te nemen, beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en sta je stevig in je schoenen;
  • Kun je goed luisteren, heb je gevoel voor de afweging van verschillende belangen en kun je levelen op ieder niveau;
  • Kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken, ben je tactvol, zeker niet afwachtend en ben je een sparringpartner op niveau;
  • Ben jij zeer creatief en bedenk jij nieuwe wervingsstrategieën.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een uitdagende recruitment functie met uitstekende mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een specialist binnen een professioneel, gezond, groeiend, dynamisch en ambitieus bedrijf. Een interessante baan voor langere termijn met mogelijkheden tot een contract voor onbepaalde tijd. Er wordt een goed salaris geboden, personeelskorting op onze superheerlijke producten en diverse collectieve verzekeringen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de recruiter waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Recruiter Helmond bij Werken bij Hessing (Helmond.PenO.282).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.