Vacatures

Quality Control medewerker

 

Heb jij net je MBO (niveau 4) of HBO opleiding afgerond en ben je op zoek naar je eerste leuke uitdaging? Of heb je al ervaring als Quality Control Medewerker? Ben je daarnaast flexibel, zelfverzekerd en heb je affiniteit met groenten en fruit? Lees snel verder, want wij zijn op zoek naar een Quality Control Medewerker in Helmond!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Samen werken we elke dag hard aan de kwaliteit van onze producten. Als Quality Control Medewerker binnen Hessing ben je verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de juiste uitvoering van het kwaliteitshandboek en de productieprocessen. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig te werk en speel je dus een belangrijke rol in het behouden van onze kwaliteit.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Quality Control Medewerker zijn:

Waarborgen van de kwaliteit

Jij volgt het productieproces en de producten van Hessing Helmond nauwgezet door bijvoorbeeld controle rondes te lopen en proefnemingen in de fabriek af te nemen. Hierbij corrigeer je waar nodig, zoals het blokkeren en vrijgeven van grondstoffen en eindproducten. Jij maakt dus de beslissing of de eindproducten kwalitatief goed zijn om uiteindelijk naar de klanten te versturen.

Controleren van uitvoeringen

Als Quality Control Medewerker, is het ook jouw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op de juiste uitvoering van de procedures, werkinstructies, hygiëne en de rapportages. Je beschikt over overtuigingskracht en bent niet bang om mensen aan te spreken in verband met afwijkingen binnen de organisatie en op ongewenst gedrag. Bijbehorende administratieve handelingen die hierbij komen kijken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid. 

Onze nieuwe Quality Control Medewerker:

  • heeft een MBO (niveau 4) of HBO opleiding afgerond richting levensmiddelentechnologie;
  • heeft bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan in een dagvers bedrijf, dit geen vereiste maar een pre;
  • is proactief, een echte team player en heeft goede communicatieve vaardigheden;
  • werkt in principe doordeweeks in de dagdienst, één keer per 8 weken een middagdienst en één keer in de 2-3 weken op zaterdag.

Arbeidsvoorwaarden

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden al naar gelang kennis en kunde. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in deze functie?

Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Herken je daarnaast jezelf in bovengenoemd profiel? Dan zien we je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling 0492-592797.

Je reageert op de vacature Quality Control medewerker bij Werken bij Hessing (Helmond.QA.210).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.