Vacatures

Projectleider Operational Excellence

 

Ben jij iemand die projectmatig kan werken en doe je dit graag samen? Ben jij pro-actief en ga je geen uitdaging uit de weg? Heb je een helicopterview en is het voor jou geen probleem de kar te trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor ons dagvers productiebedrijf zijn wij op zoek naar projectleider Operational excellence! Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Als projectleider Operational excellence ben jij verantwoordelijk voor de projecten, investeringen en onderzoeken binnen Hessing op het gebied van Operations Excellence.

Hierbij draag je bij aan het vernieuwen, verbeteren en efficiënter laten werken op technisch gebied. Je stelt vooraf samen met opdrachtgevers een projectplan en projectteam samen. Daarnaast ben je sterk in het analyseren van problemen en stel je verbetervoorstellen voor. Je bent hierin een sparringpartner en levert een technische bijdrage.

Jij bent de procesbewaker en ziet er op toe dat de gemaakte afspraken worden nagekomen!

Jij stelt de planning op, stuurt de projectleden aan, stuurt waar nodig bij en controleert de voortgang. Je zet hierin zelf de lijnen uit voor een resultaatgerichte uitvoering.

Als projectleider Operational Excellence:

  • Beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, en/of Procestechniek;
  • Heeft ervaring met AutoCAD/2D tekenen; ervaring (3 - 5 jaar) met technische projecten; en met 5S;
  • Is in staat meerdere projecten en budgetten te managen;
  • Is organisatiesensitief; weet zich snel de verhoudingen, processen, procedures e.d. binnen het bedrijf eigen te maken;
  • Is analytisch, resultaatgericht, stressbestendig, sociaal vaardig, communicatief en heb je een helicopterview.
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante fulltime baan voor langere termijn. Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Salaris is al naar gelang kennis en kunde tussen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de teamleider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Projectleider Operational Excellence bij Werken bij Hessing (Helmond.TD.250).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.