Vacatures

Productontwikkelaar - 38 uur per week

 

Ben jij die culinair opgeleide productontwikkelaar met een aantal jaren ervaring in de food? Is lekker koken hélemaal jouw ding en heb je bijvoorbeeld op hoog niveau gekookt in een top 100 restaurant als sous-chef of als chef-kok? Heb jij een afgeronde horeca-opleiding en sta jij te popelen om jouw theoretische en praktische kennis op het gebied van productontwikkeling in de praktijk te brengen? Ben jij daarnaast een échte aanpakker, kun jij je mannetje staan in onze fabriek en schrikken strikte deadlines jou niet af? Lees dan snel verder!

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De komende jaren (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport).

 

Productontwikkelaar - 38 uur per week

 

Werkzaamheden:

Jij als productontwikkelaar kent alle ins en outs van het vakgebied. Jij bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe en het optimaliseren van bestaande producten. Jij ziet het als een uitdaging om samen met het klanten team mee te denken over vernieuwingen en aanpassingen in het bestaande assortiment van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het treffen van alle benodigde voorbereidingen tot en met het uiteindelijke productieproces. Je gaat hierbij secuur te werk, je bent een echte aanpakker en verliest de gestelde deadlines nooit uit het oog. Ook jouw procesmatige kwaliteiten komen bij deze functie van pas. Je werkt zelfstandig, maar ook zeker veelvuldig samen met jouw eigen afdeling, de Q afdeling en alle productieafdelingen.

Je signaleert trends en (technologische) ontwikkelingen in de markt, maakt de vertaalslag naar nieuwe mogelijkheden of aanpassingen voor producten en/of concepten. Het vastleggen en rapporteren van de product(ontwikkeling) processen speelt een belangrijke rol in jouw functie. Je rapporteert aan de manager productontwikkeling.

 

Jij:

  • Hebt een afgeronde horeca opleiding, bijv. Gespecialiseerd Kok (niveau 4), Middelbare Hotelschool of HAS Food Technology of Food & Design);
  • Hebt ervaring als chefkok of souschef in een top 100 restaurant;
  • Heb jij minimaal 3 jaar ervaring met productontwikkeling;
  • Hebt kennis van voedselveiligheid (HACCP en BRC);
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
  • Hebt een hand-on mentaliteit en staat graag zelf met je voeten in de spreekwoordelijke klei;
  • Bent creatief, proactief, nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Bent woonachtig in de omgeving Helmond/ Venlo.

 

Plaats in de organisatie:

Je ontvangt leiding van en rapporteert aan de Manager Productontwikkeling.

 

Solliciteren: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Productontwikkelaar waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Joosten, Recruiter (ingridjoosten@hessingsupervers.nl) – 06-13325085.

Je reageert op de vacature Productontwikkelaar - 38 uur per week bij Werken bij Hessing (Helmond.PD.335).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.