Vacatures

Personeelsplanner

 

Streef jij, samen met jouw collega’s naar een perfect kloppende personeelsplanning?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf en zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

De komende jaren (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport).

 

Personeelsplanner - 38 uur per week

 

Werkzaamheden:

Als Personeelsplanner ondersteun je jouw collega’s bij het maken van een optimale personeelsplanning voor onze locatie Helmond. Op basis van beschikbaarheid, kennis en ervaring maak je een kloppende personeelsplanning van de vaste medewerkers en uitzendkrachten. Jij draagt bij aan het maken van de vertaalslag naar de productie- en/of expeditie planning, speelt in op last minute-wijzigingen en signaleert eventuele knelpunten. Tenslotte leg je alles netjes administratief vast in het systeem (Ortec). Als personeelsplanner werk je nauw samen met diverse afdelingen binnen Hessing maar ook met de (interne) uitzendbureaus. Je rapporteert rechtstreeks aan de Teamleider Personeelsplanning.

 

Met jouw proactieve houding zie je het werk liggen en pak jij alles op waar nodig. Jij voelt je volledig thuis in een ondersteunende rol, tegelijkertijd durft je ook verantwoordelijkheid te nemen. Je bent een prettige collega om mee samen te werken, je komt de gemaakte afspraken na en collega’s kunnen altijd op jouw bouwen. Mede door jouw accuraat handelen en resultaatgerichte houding weet iedereen dat de taak die aan jou wordt opgedragen ook perfect en direct wordt uitgevoerd. Ondanks de dynamiek in de functie en op de afdeling, behoud jij te allen tijde een helicopterview en verlies jij het organisatiedoel niet uit het oog.

Jij als Personeelsplanner:

  • Beschikt over MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
  • Hebt goede kennis van MS Office, ervaring met een plansysteem is een pré;
  • Bent oplossingsgericht, analytisch sterk en houdt het hoofd koel tijdens drukke momenten;
  • Bent een teamplayer;
  • Bent administratief sterk, accuraat en gestructureerd;
  • Bent stressbestendig en resultaatgericht;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
  • Bent fulltime beschikbaar tussen 07.00 – 18.00 uur.

Wat bieden wij jou?

De functie van Personeelsplanner is een zeer interessante fulltime functie voor 38 uur per week. Je komt te werken binnen een dynamisch, professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Hessing hanteert de cao voor groothandel groente en fruit.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Personeelsplanner bij Werken bij Hessing (Helmond.Productieplanning.327).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.