Vacatures

Personeelsplanner

 

Word jij enthousiast van het opstellen van een grootschalige personeelsplanning? Ben zeer accuraat, oplossingsgericht en kun jij goed omgaan met feedback? Dan komen wij graag met jou in contact! Hessing Helmond zoekt per direct een fulltime personeelsplanner.

 

Als een van de koplopers in de groente verwerkende industrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Verantwoordelijkheden

Als personeelsplanner bij Hessing Helmond ben jij verantwoordelijk voor een optimale personeelsplanning. Jij vindt het iedere dag weer opnieuw een uitdaging om de personeelsplanning kloppend te maken. Jij kunt hierbij goed inspelen op last-minute wijzigingen en verstoringen, je signaleert knelpunten en weet deze goed op te lossen. Onze personeelsplanning is gebaseerd op het schillenmodel, beschikbaarheid van de collega’s en op kennis en ervaring. Jij verzorgt samen met 2 andere collega’s de dagelijkse planning voor zowel de vaste collega’s als voor onze flexkrachten. Het is een zeer dynamische planning door onze wisselende seizoenen.

Om jouw planning zo accuraat mogelijk te krijgen, werk je nauw samen met de teamleiders van de productieafdelingen en logistieke afdelingen. Jij bent een echte teamplayer. Je bespreekt wekelijks de planning en alle knelpunten. Je denkt graag mee over verbeteringen, vernieuwingen en oplossingen en weet gemakkelijk draagvlak te creëren. Jij staat open voor feedback en pakt enthousiast alle aandachtspunten op.

Personeelsplanning is onderdeel van het bedrijfsbureau van Hessing Helmond. Jij vindt het prettig om tussen de collega’s te werken in een kantoortuin. Je rapporteert direct aan de teamleider personeelsplanning.

Als personeelsplanner bij Hessing Helmond:

  • heb jij minimaal een afgerond MBO niveau 4 opleiding werk- en denkniveau met enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie;
  • heb jij kennis van geautomatiseerde planningssystemen en ervaring met het opstellen een grootschalige personeelsplanning;
  • ben jij zeer accuraat, gestructureerd, planmatig en gedisciplineerd;
  • ben jij oplossingsgericht, analytisch sterk, jij kunt gemakkelijk draagvlak creëren en goed omgaan met feedback;
  • word jij enthousiast wanneer jouw planning kloppend is en de afdeling en medewerkers tevreden zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Hessing Helmond wordt gewerkt met een divers, gedreven en ambitieus team. Er is volop mogelijkheid voor trainingen, opleidingen en ontwikkeling. Beloning is conform cao, daarnaast biedt Hessing Supervers collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan en bovenal een prettige werksfeer.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de personeelsplanner waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Personeelsplanner bij Werken bij Hessing (Helmond.Productieplanning.200).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.