Vacatures

Operator/Productiemedewerker

 

Heb jij ervaring als productiemedewerker en wil jij graag doorgroeien naar de functie operator? Ben jij zeer gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen en wil je hard werken? Werk je graag in een dynamische omgeving met verschillende nationaliteiten? Solliciteer dan direct!

 

Als een van de koplopers in de groente verwerkende industrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Wat ga jij doen?

In deze functie krijg jij alle kneepjes van het vak operator bijgeleerd door een ervaren allround operator. Wij gaan jou precies leren wat Hessing van een operator verwacht, hoe de machine werkt, hoe je kleine storingen kunt oplossen en alle benodigde gegevens registreert. Jij kunt straks zelfstandig bedieningswerkzaamheden van de productielijnen uitvoeren en de machine ombouwen bij een productwissel. Door jouw positieve werkhouding en motivatie, heb jij snel alle handelingen onder de knie.

Je werkt samen met andere collega’s aan een productielijn en leert hoe je als team iedere dag weer opnieuw een topprestatie kan neerzetten. Je bewaakt het procesverloop en controleert op kwaliteit. Daarnaast leef je de voorschriften na ten behoeve van de kwaliteitsborging betreft HACCP, BRC en interne huisregels. Je stuurt aan op een optimale productiehygiëne.

Als productiemedewerker/operator fruit;

  • Heb je ervaring op mogen doen als productiemedewerker/operator in een productiebedrijf, ervaring met voeding is een pre;
  • Heb jij de juiste werkhouding en motivatie om het gehele vakgebied eigen te maken;
  • Ben je technisch voldoende onderlegd, kwaliteitsbewust en werk je nauwkeurig;
  • Beheers je de Nederlandse taal en spreek je een woordje Engels;
  • Werk je in verschoven dienst, zaterdagen en feestdagen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een zeer interessante baan waar jij je kunt ontwikkelen tot een volwaardige operator! Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met herkenbare en superverse producten. Salaris is afhankelijk van je kennis en kunde. Hessing kent daarnaast reiskostenvergoeding en een mogelijkheid tot het bestellen van onze eigen producten.

Geïnteresseerd?

Sta jij te springen om deze uitdaging met beide handen aan te pakken? Solliciteer dan direct! Wil je liever eerst iets meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Operator/Productiemedewerker bij Werken bij Hessing (Helmond.FRT.284).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.