Vacatures

Operator (nacht-dag)

 

Word jij enthousiast van kwalitatief goede producten maken? Voel jij je prettig in een hectische en dynamische omgeving? Zie jij het als een uitdaging om met verschillende nationaliteiten te werken?  Is het voor jou geen probleem om nachten en één zaterdag in de twee te weken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Hessing Supervers zoekt een fulltime Operator voor de afdeling Voorbereiding op onze productielocatie in Helmond. Hierbij wordt gezocht naar iemand die bereid is in diverse diensten (waaronder nachtdienst) te werken en zowel één keer per twee weken op zaterdag als tijdens de feestdagen beschikbaar is.

Verantwoordelijkheden

Jij zorgt ervoor dat de productielijnen op de afdeling voorbereiding blijven produceren. De productielijnen op de afdeling voorbereiding wassen en snijden verschillende groenten op diverse manieren. Jij bent hierin verantwoordelijk voor het uitvoeren van bedieningswerkzaamheden van één productielijn. Je stelt de machine in, controleert en stuurt waar nodig bij. Ook behoort op- en ombouwen van de machine en het uitvoeren van eenvoudige onderhoud- en repartiewerkzaamheden tot je takenpakket. Je registreert de productiegegevens van lijn en voert kwaliteitscontroles uit. Daarnaast leef je de voorschriften na ten behoeve van de kwaliteitsborging betreft HACCP, BRC en interne huisregels. Je draagt verantwoording af aan een teamleider.

Als operator bij Hessing Supervers:

  • Beschik jij over MBO werk- en denkniveau
  • Is relevante kennis en werkervaring in een vergelijkbare functie een pré
  • Ben je technisch onderlegd
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal
  • Ben je communicatief vaardig, proactief en kwaliteitsgericht
  • Werk jij graag in wisselende diensten, op zaterdagen en feestdagen

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante baan voor langere termijn. Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Salaris al naar gelang kennis en kunde.

Solliciteren

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om te reageren op de site van Hessing Supervers, Vacatures. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling P&O,0492-592797.

Je reageert op de vacature Operator (nacht-dag) bij Werken bij Hessing (Helmond.voorbereiding.217).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.