Vacatures

Operator food (nacht-dag)

 

Word jij enthousiast van gezonde dagverse producten en werk jij graag binnen een dynamische omgeving? Ben jij technisch goed onderlegd en werk jij graag hard mee om het gewenste resultaat te bereiken? Lees dan snel verder!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. De afdeling houdt zich bezig met het inpak klaar maken van de onbewerkte grondstoffen. Hierbij moet je denken aan wassen, snijden, drogen, mengen en wegen van bijvoorbeeld diverse slasoorten. Er wordt in 2 diensten gewerkt; een nachtdienst en een dagdienst. Ook wordt er op zaterdagen en feestdagen gewerkt.

Jouw functie

Als meewerkend operator op de afdeling voorbereiding ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van bedieningswerkzaamheden van de productielijn. Deze productielijnen wassen en snijden verschillende groenten op diverse manieren. Samen met jouw team productiemedewerkers zorgen jullie dat alles geproduceerd wordt wat op de planning staat. Ook jij steekt graag de handen uit de mouwen en werkt hard mee om dit resultaat te bereiken. Je stelt de machine in, controleert en stuurt bij waar nodig. Ook behoort op- en ombouwen van de machine en het uitvoeren van eenvoudige onderhoud- en repartiewerkzaamheden tot je takenpakket. Je registreert de productiegegevens van de lijn en voert kwaliteitscontroles uit. Jij zorgt ervoor dat er een kwalitatief goed product geproduceerd wordt en men altijd op een veilige manier kan werken. Daarnaast leef je de voorschriften na ten behoeve van de kwaliteitsborging betreft HACCP, BRC en interne huisregels. Je draagt verantwoording af aan een teamleider.

Als operator bij Hessing Supervers:

  • Beschik jij over MBO werk- en denkniveau en is relevante kennis en werkervaring in een vergelijkbare functie een pré;
  • Ben je technisch onderlegd en steek je graag je handen uit de mouwen;
  • Beheers je de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ben je communicatief vaardig, proactief en kwaliteitsgericht;
  • Werk jij graag in wisselende diensten, op zaterdagen en feestdagen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jouw een interessante baan in een super interessante omgeving. Je komt te werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Het salaris is al naar gelang kennis en kunde en ligt tussen de € 1943,- en € 2474,- per maand exclusief toeslagen. Hessing kent een 4 wekelijkse periode.

Interesse?

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om te reageren op de site. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR,0492-592797.

Je reageert op de vacature Operator food (nacht-dag) bij Werken bij Hessing (Helmond.voorbereiding.275).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.