Vacatures

Operator Food (High Care)

 

Ben jij de operator waar wij naar op zoek zijn? Wil jij graag naast het verantwoordelijk zijn voor de machine, ook samenwerken met een team van productiemedewerkers om gezamenlijk een prachtig resultaat neer te zetten? Word jij enthousiast van gezonde dagverse producten en een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. De afdeling houdt zich bezig met het produceren van super heerlijke lunchsalades, ambachtelijke salades en slaschotels. Er wordt maximaal in 2 diensten gewerkt afhankelijk van het seizoen; een vroeg en late dienst. Ook wordt er op zaterdagen en feestdagen gewerkt.

Jouw functie

Als operator op de high care afdeling ben jij verantwoordelijk voor het productieproces aan jouw inpakmachine. Jij voert bedieningswerkzaamheden uit en door jouw technisch inzicht los jijeenvoudige storingen op. Jij vindt het een uitdaging om jouw machine optimaal te laten produceren. Dit doe jij uiteraard niet alleen! Samen met jouw team van 5 tot 13 productiemedewerkers leveren jullie iedere dag weer een topprestatie. Jullie zijn resultaatgericht, kwaliteitsgericht en werken altijd op een veilige manier. Super veilig produceren jullie kwalitatief overheerlijke producten! Bovendien wordt het zeer gewaardeerd als jij actief meedenkt over verbetervoorstellen. Je draagt verantwoording af aan een teamleider.

Als operator bij Hessing Supervers:

  • Beschik jij over MBO werk- en denkniveau en is relevante kennis en werkervaring in een vergelijkbare functie een pré;
  • Ben je technisch onderlegd en werk je graag in een team;
  • Beheers je de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ben je communicatief vaardig, proactief, flexibel en kwaliteitsgericht;
  • Werk jij graag in wisselende diensten, op zaterdagen en feestdagen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jouw een interessante baan in een super interessante omgeving. Je komt te werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Het salaris is al naar gelang kennis en kunde en ligt tussen de € 1943,- en € 2474,- per maand. De cao kent extra toeslagen voor bepaalde gewerkte uren en overuren. Hessing kent een 4 wekelijkse periode.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om te reageren op de site. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR,0492-592797.

Je reageert op de vacature Operator Food (High Care) bij Werken bij Hessing (Helmond.inpakschalen.283).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.