Vacatures

Operator Dag (11 oktober 2019)

 

Ben jij geïnteresseerd in de functie van operator bij Hessing Helmond, maar kom je het liefst eerst even een kijkje achter de schermen nemen? Kom dan naar onze operator dag!

Operator dag

Hessing Helmond verzorgd een informele operator dag op 11 oktober 2019 (+/- 2,5 uur). Dit is jouw kans om vragen te stellen én echt te zien of dit dé job voor jou is. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met de juiste instelling en technisch inzicht. De juiste opleiding is een pré, maar geen noodzaak. Wij zullen jou namelijk intern goed opleiden tot een volwaardige operator! Vind jij het leuk om met meerdere geïnteresseerde tegelijkertijd Hessing Helmond te leren kennen? Meld je dan nu aan!

Verantwoordelijkheden operator

Als operator bij Hessing Helmond ben jij verantwoordelijk voor het productieproces aan jouw productiemachine. Jij voert bedieningswerkzaamheden uit, lost eenvoudige storingen op en werkt samen met jouw team erg hard om kwalitatief goede producten te produceren. Wil je meer weten? Bel direct naar HR Helmond 0492-592797 of stuur een mailtje naar recruitmenthelmond@hessingsupervers.nl.

Wil jij een kijkje nemen achter de schermen?

Meld je direct aan voor de ochtendsessie (09.30 uur) of middagsessie (13.00 uur) en leer Hessing binnen 2,5 uur goed kennen. Je krijgt een persoonlijke uitnodiging toegestuurd. Ben je geïnteresseerd maar kom je liever op een andere dag? Laat het ons even weten!

Je reageert op de vacature Operator Dag (11 oktober 2019) bij Werken bij Hessing (Helmond.PenO.285).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.