Vacatures

Operator - Afdeling Voorbewerking Groente Dag/Nacht

 

Draag jij ook graag bij aan het productieproces van mooie en gezonde producten?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf en zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

Operator - 38 uur per week

 

Voor onze afdeling Voorbereiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste en praktisch ingestelde Operator die zich prettig voelt in een gezonde, groeiende en dynamische organisatie. Zie jij het als een uitdaging om samen met een team van collega’s bij te dragen aan het productieproces van mooie en gezonde producten? Dan is dit jouw nieuwe baan!

 

Werkzaamheden:

Als operator - op de afdeling voorbereiding - ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van bedieningswerkzaamheden van de productielijn. Onze verschillende productielijnen wassen en snijden groenten op diverse manieren. Samen met jouw team productiemedewerkers zorgen jullie dat alles geproduceerd wordt dat op de planning staat. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en werkt hard mee om het optimale resultaat te behalen. Jij stelt de machine in, voert controles uit en stuurt bij waar nodig. Ook behoort op- en ombouwen van de machine en het uitvoeren van eenvoudige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden tot jouw takenpakket. Je registreert de productiegegevens van de lijn en voert kwaliteitscontroles uit. Jij zorgt ervoor dat er een kwalitatief goed product geproduceerd wordt en dat men altijd op een veilige manier kan werken. Daarnaast leef je de voorschriften na ten behoeve van de kwaliteitsborging betreft HACCP, BRC en interne huisregels.

 

Werktijden:

Van 23.00 uur tot 07.30 uur en van 07.30 uur tot 16.00 uur. We werken 8,5 uur met in totaal 1 uur pauze.

Jij:

  • Hebt relevante kennis en werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Bent technisch onderlegd en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bent communicatief vaardig, proactief en kwaliteitsgericht;
  • Werkt graag in wisselende diensten (2-ploegen) én op zaterdagen en feestdagen.

 

Plaats in de organisatie:

Je ontvangt leiding van en rapporteert aan de Teamleider Voorbereiding.

 

Verhuizing naar Venlo:

Hessing Supervers is voornemens een nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ te bouwen in het gebied Greenport Venlo in Noord-Limburg. Door het realiseren van deze nieuwe productielocatie zet Hessing een belangrijke strategische stap om de continuïteit en groei van Hessing te kunnen garanderen en voortzetten in 2021 en verder. De bouw van de fabriek start in het eerste kwartaal van 2021 en zal naar verwachting 2 jaar later operationeel zijn. Wij investeren dus graag in een langdurig dienstverband.

Solliciteren: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Operator waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Joosten, Recruiter (ingridjoosten@hessingsupervers.nl) – 06-13325085

Je reageert op de vacature Operator - Afdeling Voorbewerking Groente Dag/Nacht bij Werken bij Hessing (Helmond.voorbereiding.118).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.