Vacatures

Medewerker Technische Dienst Snijmiddelen

 

Ben jij iemand die graag met zijn handen werkt en heb je veel technisch inzicht? Wil je je graag technisch verder ontwikkelen en is werken voor jou in verschoven diensten geen probleem? Dan komen wij graag met jou in contact! Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levertHessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

De functie

Als medewerker technische dienst snijmiddelen ben jij onderdeel van het team technische dienst met een specifieke verantwoordelijkheid. Jij bent dé expert van de organisatie als het gaat om controleren, onderhouden en reinigen van snijmiddelen, snijmachines en formaatdelen. Jij vervangt onder andere onderdelen aan de machine, voert slijpwerkzaamheden uit en controleert instellingen. Jij weet exact welke middelen je nodig hebt voor je werkzaamheden en zorgt dus ook voor de benodigde voorraad. Daarnaast ben je ook teamlid van de technische dienst en voer je algemene werkzaamheden. Je werkt hierbij nauw samen met operators, monteurs en werkvoorbereiders. Je werkt in wisselende diensten met een drie wekelijks ritme (1x ochtenddienst inclusief zaterdag, 1x middagdienst en 1x dagdienst).

Als medewerker Technische Dienst snijmiddelen:

  • Heb je minimaal een afgeronde LBO opleiding en je bent mechanisch onderlegt;
  • Heb je een aantal jaren aantoonbare werkervaring in een productieomgeving;
  • Ben je een proactief, zelfstandig, communicatief vaardig en kwaliteitsbewust;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Een interessante fulltime (38 uur) baan voor langere tijd. Je zal werkzaam zijn binnen een leuk team met eigen verantwoordelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Je reageert op de vacature Medewerker Technische Dienst Snijmiddelen bij Werken bij Hessing (Helmond.TD.234).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.