Vacatures

Medewerker Servicedesk ICT

 

Wil jij graag met jouw ICT skills het bedrijf draaiende houden op het gebied van ICT? Ben jij de servicegerichte ICT medewerker die graag zijn klanten tevreden stelt en altijd op zoek is naar een lange termijn oplossing? Wij zijn op zoek naar een eerstelijns servicedeskmedewerker ICT voor de locatie Helmond. Interesse? Lees snel verder!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Verantwoordelijkheden

Als Servicedeskmedewerker ICT ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle collega’s van Hessing. Collega’s benaderen jou telefonisch, per e-mail, via TOPdesk of op locatie met problemen op het gebied van software, applicaties, hardware en andere randapparatuur. Je zorgt voor de juiste registratie in ons systeem en schakelt met eindgebruikers over de status van de calamiteiten. Jij streeft altijd naar de beste oplossing voor jouw collega’s en dus naar zeer tevreden klanten. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het installeren van pc’s, laptops en applicaties.

De onderstaande werkzaamheden behoren o.a. tot jouw taken:

  • het aannemen, registreren en monitoren van incidenten;
  • contact onderhouden met eindgebruikers en leveranciers;
  • zelfstandig diverse randapparatuur onderhouden;
  • installeren pc’s, laptops en telefoons en de bijbehorende applicaties;
  • een beknopte en duidelijke administratie bijhouden.

Als Servicedeskmedewerker ICT bij Hessing Helmond:

  • beschik jij over minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • heb je al wat werkervaring mogen op doen of ben je starter in het vakgebied ICT;
  • heb je recente kennis van IT technologieën zoals ervaring met Windows omgevingen, Microsoft Office pakketten en het is een pré als je in het bezit bent ITIL;
  • ben jij communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
  • ben jij accuraat, servicegericht, oplossingsgericht, behulpzaam en flexibel.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Servicedeskmedewerker ICT is een interessante en afwisselende fulltime baan. Je komt te werken binnen een dynamisch, professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Het salaris is al naar gelang kennis en kunde. De standplaats voor deze functie is Helmond.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de servicedeskmedewerker ICT waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Medewerker Servicedesk ICT bij Werken bij Hessing (Helmond.ICT.204).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.