Vacatures

Medewerker Reinigingsdienst (avond en nacht)

 

Houd jij ook van een ultra schone fabriekshal?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf waar jouw eigen ontwikkeling voorop staat? Zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Allround Medewerker Facilitaire Dienst – 38 uur per week – 2-ploegendienst (nacht)

 

Werkzaamheden:

Als medewerker reinigingsdienst ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het schoonmaken en reinigen van de fabriekshal (machinepark, productie en expeditie ruimtes), zodanig dat alle ruimten en voorzieningen voldoen aan de gestelde eisen m.b.t. netheid en hygiëne. Het uit- en weer in elkaar zetten van de machines volgens de gemaakte afspraken zodat de machines goed gereinigd en gedesinfecteerd kunnen worden behoord ook tot jouw takenpakket. Belangrijk is dat je de kwaliteit in de context van HACCP, BRC en bedrijfsregels altijd borgt. Samen met jouw collega’s werk jij dus mee aan een ultra schone fabriekshal.

 

Jij:

  • Hebt ervaring met het industriële schoonmaak (machines);
  • Bent resultaatgericht, kwaliteitsbewust en een echte teamplayer;
  • Beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Bent technisch onderlegd;
  • Hebt kennis van voedselveiligheid (HACCP).

Werktijden:

2-ploegen:

  • 16.45. - 01.15 uur
  • 20.00 - 04.45 uur

Salaris:

In overleg en afhankelijk van werkervaring: E (€ 9,91 - € 13,67). Toeslagen: na 19.00 uur 25%, na 23.00 uur 40%. Wij kennen een 38-urige werkweek en een 4-wekelijkse salarisbetaling.

Plaats binnen de organisatie:

Je rapporteert aan de Teamleider Facilitaire Dienst.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Medewerker Reinigingsdienst waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature Medewerker Reinigingsdienst (avond en nacht) bij Werken bij Hessing (Helmond.facilitair.303).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.