Vacatures

Medewerker Kwaliteit (QC)

 

Streef jij, samen met jouw collega’s ook naar de hoogste kwaliteit?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf en zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

De komende jaren (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport).

 

QC-Medewerker - 38 uur per week

 

Voor onze afdeling QA/QC zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste en praktisch ingestelde QC medewerker die zich prettig voelt in een gezonde, groeiende en dynamische organisatie. Zie jij het als een uitdaging om samen met een team van collega’s bij te dragen aan een optimaal kwaliteitsniveau? Dan is dit jouw nieuwe baan!

 

Werkzaamheden:

Als QC medewerker ben jij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van kwaliteitscontroles op de verwerking van grondstoffen tot en met eindproducten, volgens het kwaliteitshandboek, procedures, (products)specificaties, conform de HACCP-normen en eigen waarneming. Hiertoe behoren de volgende taken;

 

 • Het indien noodzakelijk verrichten van alle op de afdeling voorkomende werkzaamheden;
 • Het controleren op een optimale product(ie) alsook persoonlijke hygiëne, veiligheid en schoonhouden van de werkplek;
 • Het volgen van productieprocessen van grondstoffen tot eindproducten;
 • Controleren op juiste opvolging van reinigings-/desinfecteringsprocedures;
 • Visueel beoordelen van producten op kwaliteit en productsamenstelling;
 • Controleren van de door de productie uitgevoerde kwaliteitscontroles;
 • Informeren en aanspreken tot en met het niveau van afdelingsleiding inzake aangetroffen afwijkingen, ter correctie en bevordering van het kwaliteitsbewust zijn;
 • Dagelijks uitvoeren van kwaliteitsrondes op voorraad in koelcellen, op de productieafdelingen en de afdeling Expeditie;
 • Beoordelen van de gemelde kwaliteitsproblemen/ afwijkingen en vaststellen of producten nog aan de kwaliteitseisen voldoen;
 • Signalerende rol op gebied van veiligheids- / Arbo- en milieubeleid;
 • Uitvoeren van interne productvreemde delen-, hygiëne- en andere HACCP-gerelateerde audits.

Jij:

 • Hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Voedings- en/of Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Hebt ervaring met keur in AGF/ veiling of vergelijkend;
 • Hebt kennis van microbiologie (is een grote pré);
 • Hebt relevante kennis m.b.t. koelverse convenience producten en voedselveiligheid;
 • Hebt een hand-on mentaliteit en staat graag zelf met je voeten in de spreekwoordelijke klei;
 • Bent proactief, kwaliteitsbewust en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Hebt oog voor detail, durft mensen aan te spreken en bent kritisch ingesteld;
 • Bent woonachtig in de omgeving Helmond/ Venlo.

 

Plaats in de organisatie:

Je ontvangt leiding van en rapporteert aan de QC Manager. Krijgt dagelijkse sturing van de QC coördinator. Werkt nauw samen met QC/ QA medewerkers allround en QC medewerker receptcontrole.

 

Solliciteren: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de QC-Medewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Joosten, Recruiter (ingridjoosten@hessingsupervers.nl) – 06-13325085.

Je reageert op de vacature Medewerker Kwaliteit (QC) bij Werken bij Hessing (Helmond.QA.314).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.