Vacatures

Medewerker Bedrijfsbureau

 

Ben jij onze nieuw collega medewerker bedrijfsbureau op onze locatie Hessing Helmond? Ben jij een administratieve duizendpoot met goede communicatieve vaardigheden en degene die direct acteert bij mogelijke knelpunten? Fungeer jij graag als de bekende spin in het web voor de afdeling en werk jij graag binnen het dynamische vers segment? Dan is onze vacature iets voor jou!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Jouw verantwoordelijkheden

Jij als medewerker bedrijfsbureau bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de productieplanners en de afdeling bedrijfsbureau. Jij bent iemand die zich zeer prettig voelt in een administratieve ondersteunende rol maar durft wel verantwoordelijkheid te nemen. Jij controleert en verwerkt ontvangen producten, jij zet de productieorders en aantallen in het ERP-systeem en je geeft productieorders uit aan de productieafdelingen. Daarnaast onderhoud jij contact met leveranciers betreffende het afroepen van producten en monitort de bestellingen. Jij controleert op beschikbaarheid van de ruimte en de juistheid van de voorraad. Signaleer jij een afwijking of knelpunt in het gehele dagelijkse proces? Jij bepaalt de impact van deze afwijkingen, stemt af en gaat erna handelen. Met jouw proactieve houding zie je het werk liggen en pak jij alles op waar nodig. Jij bent een zeer prettige collega om mee samen te werken, jij komt de gemaakte afspraken na en collega’s kunnen op jou bouwen. Mede door jouw accuraat handelen en resultaatgerichte houding weet iedereen dat de taak die aan jou wordt opgedragen ook perfect en direct wordt uitgevoerd. Ondanks de dynamiek in de functie en op de afdeling, behoud jij ten alle tijden een helicopterview en verlies jij het doel niet uit het oog.

Als medewerker bedrijfsbureau bij Hessing Helmond:

  • Beschik jij over een MBO werk- en denkniveau en heb je al enige relevante werkervaring mogen opdoen in een vergelijkbare functie;
  • Ben jij werkzaam tussen +/- 06.00 en 22.00 uur;
  • Heb jij goede kennis van Microsoft Office en ervaring met een ERP-pakket;
  • Ben jij administratief zeer sterk, accuraat en gestructureerd;
  • Laat jij een proactieve houding zien, ben jij een echte teamplayer en kom je altijd de gemaakte afspraken na;
  • Weet jij wat stressbestendig zijn inhoud en ga je resultaatgericht te werk.

Wat bieden wij jou?

De functie van medewerker bedrijfsbureau is een zeer interessante fulltime functie voor 38 uur per week. Je komt te werken binnen een dynamisch, professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Hessing hanteert de cao voor groothandel groenten en fruit.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Medewerker Bedrijfsbureau bij Werken bij Hessing (Helmond.Productieplanning.222).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.