Vacatures

Logistiek Medewerker

 

Ben jij enthousiast en zeer gemotiveerd om hard te willen werken? Ben jij een echte aanpakker, stressbestendig en flexibel ingesteld? Het is een fysiek zware baan waarbij je in verschoven diensten werkt. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

De functie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde logistiek medewerkers op onze productieafdeling waar overheerlijke en superverse maaltijdsalades worden gemaakt. Wij willen onze gezonde producten supervers en met een topkwaliteit afleveren bij onze klanten, hierdoor werken wij in een frisse omgeving.

In de specifieke rol van logistiek medewerker ben jij er verantwoordelijk voor om alle juiste producten zoals de vis, vlees en dressings, tijdig bij de productielijnen te zetten. Het is belangrijk dat je vooruitkijkt en zorgt dat ten allen tijden de juiste hoeveelheid producten bij de productielijnen staan. Jij bent dus de gehele dag lekker in beweging te zijn en je vindt het geen probleem hard te werken.

Onze maaltijdsalade productielijnen hebben onder andere een aantal wegers waarmee bijvoorbeeld pasta, sla en topping in de schalen terecht komen. In de functie van logistiek medewerker zorg jij ervoor dat deze wegers altijd voldoende gevuld zijn, je bouwt de wegers op en af en maakt de wegers schoon.

Vanuit de functie logistiek medewerker is het uiteindelijk mogelijk om door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het bedienen van de machine, het aansturen van productiemedewerkers, de kwaliteit van de producten en het oplossen van kleine storingen. Je werkt samen met je team aan een goed kwalitatief product. Samen zorgen jullie voor het beste resultaat!

  • Werk jij graag 5 dagen in de week en ben je van maandag t/m zaterdag beschikbaar;
  • Vind je het geen probleem om vroeg je bed uit te komen en in een koude omgeving te werken;
  • Vind jij het prettig om de hele dag lekker in beweging te zijn, het niet erg om de hele dag te staan en wat fysiek zwaarder werk te verrichten;
  • Heb je de ambitie om door te groeien en je te ontwikkelingen;
  • Ben je enthousiast, gemotiveerd, flexibel en wil je graag hard werken.

Geïnteresseerd in deze functie?

Wil jij als logistiek medewerker bij ons aan de slag? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie met een CV. Je kunt solliciteren via de webiste of een cv te sturen naar recruitmenthelmond@hessingsupervers.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Logistiek Medewerker bij Werken bij Hessing (Helmond.inpakschalen.224).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.