Vacatures

Keurmeester

 

Ben jij de keurmeester die wij zoeken? Heb jij relevante kennis van dagverse producten en werk jij graag binnen een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?

Als keurmeester ben jij verantwoordelijk voor het keuren van alle binnenkomende goederen. Omdat jij goed op de hoogte bent van alle criteria waaraan het product moet voldoen, weet jij precies wanneer het product goedgekeurd en wanneer het product afgekeurd moet worden. Jij onderneemt direct actie wanneer het product afgekeurd wordt en communiceert met diverse afdelingen binnen de organisatie. Jij durft de verantwoordelijkheid te pakken en de juiste beslissing te nemen. Met jouw dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met de afdeling ontvangst goederen, voorraadbeheer en de kwaliteitsdienst. Alle werkzaamheden worden door jou keurig bijgehouden in de daarvoor bestemde systemen en formulieren. Kortom, je bent een belangrijke speler in het begin van ons productieproces.

Als Keurmeester:

  • heb jij een MBO werk- en denkniveau, een opleiding richting food is een pré;
  • heb jij enige ervaring in een soortgelijke functie;
  • heb je relevante kennis m.b.t. dagverse producten (AGF) en logistieke processen;
  • werk je graag in 2 diensten (vroeg-laat), op zaterdagen en feestdagen;
  • beheers je zowel de Nederlandse taal als Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden al naar gelang kennis en kunde. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij onze nieuwe keurmeester? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Keurmeester bij Werken bij Hessing (Helmond.ontvangst.253).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.