Vacatures

Keurmeester

 

Houd jij van dynamiek en heb jij een neus voor de juiste kwaliteit groenten en fruit?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf en zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De komende jaren (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport). Jouw vaste standplaats wordt uiterlijk per Q2 2022 Venlo (Noord-Limburg).

 

Keurmeester - 38 uur per week (2-ploegen)

 

Werkzaamheden:

Als keurmeester ben jij verantwoordelijk voor het keuren van alle binnenkomende grondstoffen. Omdat jij goed op de hoogte bent van alle criteria waaraan onze grondstoffen moeten voldoen, weet jij precies wanneer het product goedgekeurd óf afgekeurd moet worden. Jij onderneemt direct actie wanneer het product afgekeurd wordt en communiceert met diverse afdelingen binnen de organisatie. Je bent communicatief vaardig (Nederlands en Engels) en je durft verantwoordelijkheid te pakken en de juiste beslissing op het juiste moment te nemen. Met jouw dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met de afdeling ontvangst goederen, voorraadbeheer en de kwaliteitsdienst. Al jouw uitgevoerde acties worden door jou keurig bijgehouden in de daarvoor bestemde systemen en formulieren. Kortom, je bent een belangrijke speler die aan de voorkant van ons productieproces staat.

Jij:

 

  • Beschikt over een MBO werk- en denkniveau, een opleiding richting food is een pré;
  • Hebt enige ervaring in een soortgelijke functie;
  • Hebt relevante kennis m.b.t. dagverse producten (AGF) en logistieke processen;
  • Werkt graag in 2 diensten (vroeg-laat), op zaterdagen en feestdagen;
  • Beheerst zowel de Nederlandse taal als Engelse taal.

 

Werktijden:

  • 06.00 - 14.30 uur
  • 14.30 - 23.00 uur
  • tussen 06.00 - 18.30 uur op zaterdag

 

Plaats in de organisatie:

Je ontvangt leiding van de Teamleider Ontvangst Goederen & Intern Transport.

Solliciteren: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Keurmeester waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Joosten, Recruiter (ingridjoosten@hessingsupervers.nl) – 06-13325085

Je reageert op de vacature Keurmeester bij Werken bij Hessing (Helmond.Expeditie.305).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.