Vacatures

Junior Teamleider Productie Fruit

 

Heb jij altijd al de stap willen zetten naar een leidinggevende rol? Word jij enthousiast van een dynamisch productieproces waarbij alle producten supervers zijn? Lees dan snel verder! Hessing Helmond is op zoek naar een fulltime junior teamleider voor de afdeling fruit.

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Jouw verantwoordelijkheden

Als junior teamleider op de fruit afdeling ben je verantwoordelijk voor het coördineren en verdelen van alle voorkomende werkzaamheden over diverse productielijnen van de afdeling Fruit. Dit houdt onder andere in:

  • Verdelen van de werkzaamheden / medewerkers over de productielijnen;
  • Begeleiden, instrueren, controleren en aansturen van medewerkers;
  • Bewaken van het procesverloop (aantallen, snelheid, productievolgorde, kwaliteit) en in overleg met de teamleider bijsturen bij afwijkingen;
  • Het toezien op juiste instellingen van de machine op vereiste waarden (traceability, aantallen, snelheid, datumopdruk etc.);
  • Daarnaast leef je de voorschriften na ten behoeve van de kwaliteitsborging betreft HACCP, BRC en interne huisregels. Je draagt verantwoording af aan de teamleider.

Als junior teamleider fruit

  • Beschik je over een Mbo werk- en denkniveau en heb jij relevante kennis of werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving;
  • Heb jij goede kennis van voedselveiligheid (HACCP en BRC) en veiligheid op de werkvloer;
  • Beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zodat jij uitstekend met de verschillende nationaliteiten kunt samenwerken;
  • Kun jij uitstekend het overzicht bewaren, kun je goed omgaan met dynamiek, ben je stressbestendig en kun jij snel je plekje vinden binnen een afdeling;
  • Vind jij het geen probleem om in 2 verschoven diensten, zaterdagen en feestdagen te werken.

Wat bieden wij

Een interessante fulltime baan voor langere termijn. Je komt te werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Het salaris is al naar gelang en kunde en er zijn opleidingsmogelijkheden naar wens. Je kunt 2 keer per week overheerlijke verse groenten bestellen en fit worden met een voordelig abonnement bij de sportschool. Hessing heeft collectieve zorgverzekeringsafspraken, vergoed gedeeltelijk reiskosten en levert een bijdrage aan de aanvullende zorgverzekering.

Interesse?

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Solliciteer dan direct via de website! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR,0492-592797.

Je reageert op de vacature Junior Teamleider Productie Fruit bij Werken bij Hessing (Helmond.FRT.231).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.