Vacatures

HR-Adviseur - 38 uur per week

 

Ben jij die sparringspartner op HR-vlak?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf waar jouw eigen ontwikkeling voorop staat? Zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

De komende jaren (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport).

 

HR-Adviseur - 38 uur per week

 

Wat ga jij doen als HR-Adviseur?

Als een echte HR professional ben jij het eerste aanspreekpunt én sparringspartner van de leidinggevende en de medewerkers. Je bent, net als je collega HR-adviseurs, verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele personeelsbeleid van Hessing. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over o.a. veranderende wet- en regelgeving, arbeidsomstandigheden en verzuimbeleid. Je zorgt voor de inrichting en actualisering van HR-aandachtsgebieden zoals o.a. leiderschapsontwikkeling, loopbaantrajecten, verzuim en arbobeleid. Vanuit jouw expertise en ervaring weet jij een proactieve bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van HR binnen Hessing. Je ziet het als een uitdaging om trajecten op arbeidsjuridisch vlak te begeleiden. Je voelt je thuis binnen een organisatie waarbinnen zowel op lokaal als op corporate niveau geschakeld en besloten wordt.

 

Wat heb jij in huis?

Als echte HR-professional heb je de daadkracht om goed te adviseren in en ondersteunen bij HR-vraagstukken in de breedste zin van het woord. Je levert een grote bijdrage aan zowel corporate als lokale projecten en je bent kritisch, scherp, inhoudelijk stevig onderlegd en als professional verbindend.

Jij:

 • Beschikt over een relevante Hbo-opleiding (Human Recourse Management);
 • Hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen het HR werkveld als HR-Adviseur en/of HR-Business partner (mid-career/ senior);
 • Beschikt over een brede actuele vakkennis;
 • Bent initiatiefrijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Kan goed luisteren, verschillende belangen afwegen en bent goed in prioriteiten stellen;
 • Schakelt gemakkelijk tussen tactische en operationele werkzaamheden binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus familiebedrijf;
 • Bent woonachtig in de omgeving Helmond/ Venlo.

 

Je werkt intensief samen met een team aan HR-adviseurs, medewerkers en een recruiter. Je legt verantwoording af aan de HR Manager Zuid.

 

Wat biedt Hessing jou?

 • Een afwisselende functie binnen een jong en gedreven team waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Een aantrekkelijk salaris van € 2.984,- € 4.042,- per maand. Wij kennen een 38-urige werkweek en een 4-wekelijkse salarisbetaling;
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging;
 • 26 vakantiedagen per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband;
 • Groenten- en fruitbestellingen tegen een zeer gereduceerd tarief.

 

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de HR adviseur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Joosten, Recruiter (ingridjoosten@hessingsupervers.nl) – 06-13325085 of met Jane Brauer – Kaiser, HR manager (janebrauer-kaiser@hessingsupervers.nl.

Je reageert op de vacature HR-Adviseur - 38 uur per week bij Werken bij Hessing (Helmond.PenO.301).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.