Vacatures

Field Sales Medewerker M/V

 

Over Hessing Supervers:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten en fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars.

 

Momenteel wordt vanuit de commerciële afdeling hard gewerkt aan verdere uitbreiding van het belangrijke segment gesneden Fruit. Daarom zijn op zoek naar een: 

 

Field Sales Medewerker M/V

(32-38 uur per week)

 

Werkzaamheden:
De Field Sales medewerker ondersteunt ons Salesteam met analyses, winkelinrichting en overige werkzaamheden zodat het Salesteam de klant op correcte wijze kan adviseren en bedienen.

De Field Sales medewerker kent de winkels van onze klanten en concurrenten, zowel de schapinrichting- en positionering als de assortimenten. Met de kennis ondersteunt de Field Sales medewerker ons Salesteam in de bepaling van het juiste assortiment en presentatie van/voor onze klanten.

Je bent de ogen en oren van Hessing binnen de retail-sector, en zorgt ervoor dat het concept van Hessing en de klant maximaal tot zijn recht komt.

Je zorgt voor begeleiding en uitvoering van projecten op de winkelvloer ter verbetering van het schap-resultaat. Daarbij zorg je ook voor monitoring van de performance op winkelniveau om in overleg met de klant en/of de intern Hessing organisatie de juiste acties te ondernemen.

Je bouwt relaties op met de keyplayers in de winkels (afdelingschefs, ondernemers, filiaalmanagers) en gesprekspartners van onze klanten (regiomanagers, versbegeleiders).

 

Dit ben jij:
Je hebt MBO (+) werk en  denkniveau, en beschikt over minimaal 1 jaar werk- ervaring in een soortgelijke functie. Inzicht in de Retail branche is een pré.

Je bent flexibel ingesteld op een ruim werkvenster met ook regelmatig activiteiten in de weekenden. Werkgebied is Nederland, met mogelijk incidentele inzet in omringende landen.

Woonplaats bij voorkeur ergens in het midden van Nederland.

De rol is een prachtige startfunctie binnen een mooi familiebedrijf, met alle kansen op verder loopbaan stappen binnen Hessing.

 

Dit bieden wij:
Hessing Supervers is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Wij bieden een marktconform salaris, diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Ook kun je voordelig vers gesneden groente en fruit kopen in onze personeelsgroentewinkel.

 

Interesse?

Wil je meer weten of heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op via HRZWD@hessing.eu

Je reageert op de vacature Field Sales Medewerker M/V bij Werken bij Hessing (Helmond.sales.332).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.