Vacatures

E&A Manager - VENLO (Nieuwe locatie)

 

Over Hessing Supervers:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars.

 

De komende periode (2022/2023) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport).

 

De nieuwe fabriek biedt straks natuurlijk volop mogelijkheden om de capaciteit uit te breiden en de productieprocessen verder te automatiseren, mechaniseren en te robotiseren. Naast innovatie zullen duurzaamheid en circulariteit in het productieproces een belangrijke rol gaan spelen.

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

 

E&A Manager - Locatie Venlo

 

Werkzaamheden:

Als E&A Manager ben jij, samen met jouw teams (Engineering & Automation, Maintenance & Reliability Engineering) actief bezig met de ontwikkeling, implementatie, borging en verbeteren van het technisch beleid. Als ervaren leidinggevende loopt jouw afdeling voorop als het gaat om vernieuwingen op het gebied van optimale inzet van alle (productie)machines en installaties binnen Hessing Supervers. Het analyseren en rapporteren van de technische resultaten (TPM en het onderhoudssysteem) is aan jou zéker wel toevertrouwd. Als een echte peoplemanager monitor jij de storings- en onderhoudsgegevens en constateer je trends waar je met je team op anticipeert. Je onderneemt acties om performance-verbetering van de fabriek te realiseren waarbij je jouw budget en storingspercentage niet uit het oog verliest.

 

Ook ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van technische rapportages van jouw afdelingen;
 • Het prioriteren en bepalen van de planning voor het groot onderhoud van het machinepark;
 • Fungeren als het eerste aanspreekpunt bij technische projecten (investeringsprojecten) en het verzorgen van de benodigde communicatie naar de verschillende afdelingen.
 • Het analyseren en rapporteren van de technische resultaten en verbetervoorstellen;
 • Acties nemen om performance-verbetering van de fabriek te realiseren. Waarbij je verantwoordelijk bent voor het budget techniek en het storing % van de fabriek;
 • Zorgdragen dat technische wijzigingen op een juiste wijze worden gecommuniceerd naar de productie;
 • Het zorgdragen voor een correcte communicatie m.b.t. technische wijzigingen;
 • Verantwoordelijk voor een adequate personeelsbezetting om de continuïteit te waarborgen;
 • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

 

Gewenst resultaat?

Een adequaat preventief onderhoudssysteem gebruik makend van bekende systemen en technieken binnen TPM (Total Porductive Maintenance). Dit om de Overall Equipment Effectiveness te maximaliseren en de Total Cost of Ownership (TCO) van de installaties te minimaliseren.

 

Jij:

 • Beschikt over een Academisch werk- en denkniveau (TU) in de studierichting Mechanical of Electrical Engineering van de TUE of verkregen ervaring met een relevante HTS achtergrond;
 • Bent in staat om organisatieveranderingsprocessen te initiëren en aan te sturen en hebt hier aantoonbare ervaring mee;
 • Hebt affiniteit en ervaring met geautomatiseerde processen en dat blijkt uit je CV;
 • Vindt het leuk om met verschillende mensen te werken en je hebt meerdere jaren ervaring met het aansturen van een groter team van minimaal 10 personen; Je kunt makkelijk schakelen met andere disciplines als productie, kwaliteit en ICT;
 • Hebt +/- 10 jaar ervaring in een leidinggevende positie in een soortgelijke functie;
 • Hebt affiniteit met robotisering en ICT én met de wereld van gezond en gemakkelijk eten;
 • Bent resultaatgericht, veranderingsbereid, ondernemend, motiverend, besluitvaardig en analyserend;
 • Hebt persoonlijke veiligheid hoog in het vaandel staan.

 

Dit bieden wij:

Hessing Supervers is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Met het project Green Future willen wij de capaciteit van Hessing kunnen garanderen en uitgroeien tot de grootste en beste fabriek voor gesneden en verpakte groente in Europa.

 

Plaats binnen de organisatie:

Je maakt onderdeel uit van het Operations Management Team (MT) en rapporteert aan de Plant Directeur.

 

Assessment

Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Interesse: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de E&A Manager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature E&A Manager - VENLO (Nieuwe locatie) bij Belfeld (Belfeld.PenO.165).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.