Vacatures

Business Controller

 

Heb jij passie voor controlling én ervaring binnen een productieomgeving?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf en zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

Business Controller – Locatie Helmond - 38 uur per week

 

Wat ga jij doen als Business Controller?

Als (senior) Business Controller maak jij deel uit van ons 10-koppig Operationeel Management Team (OT) . Jij staat stevig in je schoenen, geeft gevraagd en ongevraagd advies en durft kritisch te zijn. Jij bent een persoon die graag proactief handelt, een gewaardeerde sparringspartner is, overtuigingskracht bezit en logische verbanden kan leggen. Jij ziet absoluut het belang in om jezelf regelmatig zichtbaar te maken op de werkvloer (productie en logistiek).

 

Met jouw kennis en ervaring weet jij de organisatie van gedegen advies te voorzien voor vergaande (strategische) beslissingen. Door jouw brede specialistische kennis, zowel van proces als inhoud, ervaring, overwicht en gedrevenheid word je door ons management ervaren als een waardevolle bron voor het geven van input voor beleid. Tenslotte zie je het als een uitdaging om overkoepelende Hessing-brede projecten te begeleiden en ben je bereid om eens per maand af te reizen naar ons Hoofdkantoor in Zwaagdijk (N-H).

 

Jouw werkzaamheden zijn o.a.

 • Opzet, beheer en uitvoering van een doordachte Planning & Controlcyclus;
 • Initiëren van verbetering van informatie en rapportages en automatisering hiervan;
 • Afstemming van rapportages met de business;
 • Performancemetingen;
 • Genereren van managementinformatie;
 • Aanpakken structurele problemen binnen het vakgebied die om beleidsbeslissing vragen;
 • (Jaar)plannen doorrekenen en adviseren van het lijnmanagement.

 

Jij:

 • Hebt een afgeronde HBO/ Universitaire opleiding;
 • Hebt +/- 5 jaar ervaring als Business Controller binnen een productieomgeving;
 • Beschikt over conceptueel denkvermogen, kan problemen in een breder kader plaatsten;
 • Bent besluitvaardig, initiatiefrijk en analytisch;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Hebt kennis en ervaring met nieuwe trends en ontwikkelingen.

 

Plaats in de organisatie:

Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Business Control – Centraal (Zwaagdijk) en functioneel aan de Locatiemanager Helmond. Je vaste standplaats is Hessing Helmond.

 

Wat biedt Hessing jou?

 • Een afwisselende functie binnen een gedreven en ambitieus team;
 • Een aantrekkelijk en marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Wij kennen een 38-urige werkweek en een 4-wekelijkse salarisbetaling;
 • 26 vakantiedagen per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband;
 • Groenten- en fruitbestellingen tegen een zeer gereduceerd tarief.

 

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Business Controller waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Joosten, Recruiter (ingridjoosten@hessingsupervers.nl) – 06-13325085

Je reageert op de vacature Business Controller bij Werken bij Hessing (Helmond.Finance.307).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.