Vacatures

Assistent Teamleider Logistiek - 38 uur per week (3-ploegen)

 

Krijg jij energie van dynamiek in de logistiek én bouw jij graag mee aan een tevreden team?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf en zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

De komende jaren (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport).

 

Assistent Teamleider Logistiek - 38 uur per week (3-ploegen)

 

Werkzaamheden:

Als Assistent Teamleider Logistiek ben jij meewerkend in het operationele logistieke proces. Jij bent verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en techniek. Je ontvangt, controleert en maakt de in- en uitgaande goederenstroom verzendklaar. Je bewaakt en beheert de administratieve processen van zowel intern transport, opslag en de in- en uitgaande goederenstroom. Je ondersteunt de Teamleider Logistiek en bij dienst afwezigheid heb jij de verantwoordelijkheid over de voortgang van de productie(processen) en de aansturing van +/- 50 medewerkers op de afdeling Logistiek.

Daarnaast ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • Een optimale organisatie en voortgang van de operationele processen en realisatie van de beoogde doelstellingen, rekening houdend met externe kwaliteitsinvloeden en interne en externe eisen met betrekking tot de voedselveiligheid;
 • Het correct afvoeren van afval;
 • Het positief uitdragen en toezien op naleving van bedrijfsvoorschriften, beleid en afspraken.

 

Werktijden

 • 05.30 – 14.30 uur
 • 14.15 – 23.15 uur
 • 21.00 – 06.00 uur

Dit ben jij:

 • Beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
 • Hebt relevante kennis of werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Hebt kennis van Microsoft Office;
 • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engelse is een pré;
 • Hebt kennis van HACCP, BRC, GMP en Arbo;
 • Hebt affiniteit met techniek;
 • Bent kwaliteitsgericht en in staat mensen te motiveren en in samenspel met anderen een effectieve bijdrage te leveren aan het gezamenlijke doel;
 • Bent resultaatgericht, stressbestendig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Bent woonachtig in de omgeving Helmond/ Venlo.

 

Interesse: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij die Assistent Teamleider Logistiek waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature Assistent Teamleider Logistiek - 38 uur per week (3-ploegen) bij Werken bij Hessing (Helmond.ontvangst.324).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.