Vacatures

Allround Operator Fruit

 

Hessing Helmond is op zoek naar een fulltime Allround Operator voor de afdeling Fruit. Ben jij technisch goed onderlegd? Werk jij graag in een team? Vind jij het leuk om nieuwe collega’s jouw kennis over te brengen? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle bedieningswerkzaamheden van jouw productielijn. Dit houdt in dat jij de machine in kunt stellen op de vereiste waarden zoals aantallen, snelheid en datumopdruk. Jij controleert de producten op juistheid en kwaliteit en stuurt waar nodig bij.

Aan jouw productielijn werken meerdere productiemedewerkers die samen met jou het beoogde resultaat willen behalen. Jij stuurt, begeleidt en instrueert de medewerkers aan de lijn. Is er een storing? Met jouw technische kennis probeer jij dit zelfstandig op te lossen of weet op de juiste manier de technische dienst te instrueren. Heb jij de aantallen voor de fruitsalade met ananas gemaakt? Dan zorg jij voor een korte productwissel en bouwt de machine om. Bij het bedienen van productielijnen vervul je een voorbeeldfunctie.

Naast deze kerntaak ben je namelijk, samen met een aantal collega allround operators, ook verantwoordelijk voor het opleiden van (nieuwe) operators. Jij wordt er enthousiast van als jij jouw kennis kunt overdragen aan nieuwe collega’s. Geduld en heldere communicatie zijn hierbij van belang, maar dit snap jij als geen ander. Jij legt verantwoording af aan de teamleiders van de afdeling.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt minimaal over een MBO niveau werk- en denkniveau;
  • Je hebt relevante kennis of werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. de diverse nationaliteiten binnen de organisatie;
  • Je bent technisch onderlegd, een echte teamspeler, kwaliteitsbewust en gaat zeer accuraat te werk;
  • Je vindt het een uitdaging om nieuw collega’s op te leiding, toont geduld en communiceert helder;
  • Je werkt in wisselende diensten, op zaterdagen en feestdagen.

Wat bieden wij jou?

Een zeer interessante baan met voldoende uitdagingen! Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een salaris al naar gelang kennis en kunde, diverse collectiever verzekeringen, bedrijfsfitness en een groente winkel met gereduceerd tarief. Verder hebben we een online personeelsvoordeelwinkel en een fietsplan.

Over ons

Hessing is al meer dan 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Met vier vestigingen in Nederland, ruim 1500 medewerkers, 800 kant-en-klare versproducten is Hessing van een klein familiebedrijf in het Noord-Hollandse uitgegroeid tot één van de drie grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Als dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen is er voor ons maar één belofte die telt: als onze producten moeten gemakkelijker, lekker, gezond én vers zijn. Of nee, Supervers!

Interesse?

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR, 0492-592797.

Je reageert op de vacature Allround Operator Fruit bij Werken bij Hessing (Helmond.FRT.268).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.