Vacatures

Allround Medewerker Reinigingsdienst (nacht)

 

Houd jij ook van een ultra schone fabriekshal?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf waar jouw eigen ontwikkeling voorop staat? Zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Allround Medewerker Reinigingsdienst – 38 uur per week – 2-ploegendienst (nacht)

 

Werkzaamheden:

Als allround medewerker reinigingsdienst ben jij, samen met jouw team, verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de schoonmaak/reinigingswerkzaamheden in de hele fabriek (machinepark, productie en expeditie ruimtes). Jij verdeelt de diverse werkzaamheden en geeft aanwijzingen. Ook borg je de kwaliteit in de context van HACCP, BRC en bedrijfsregels, brengt instructies over en houdt toezicht. Tenslotte voer jij de nacontrole uit, maakt rapportages richting de teamleider. Samen met jouw team werk jij dus mee aan een ultra schone fabriekshal.

Jij:

  • Beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • Hebt ervaring met het coachen en aansturen van collega’s;
  • Bent resultaatgericht, kwaliteitsbewust en een echte teamplayer;
  • Beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Bent technisch onderlegd;
  • Hebt kennis van voedselveiligheid (HACCP).

Werktijden:

2-ploegen:

  • 16.30 - 01.00 uur
  • 19.45 - 04.30 uur

Salaris:

In overleg en afhankelijk van werkervaring: E (€ 13,86 - € 16,71). Wij kennen een 38-urige werkweek en een 4-wekelijkse salarisbetaling.

Plaats binnen de organisatie:

Je rapporteert aan de Teamleider Facilitaire Dienst. Je werkt direct en indirect samen met alle afdelingen binnen Hessing.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Allround Medewerker Reinigingsdienst waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature Allround Medewerker Reinigingsdienst (nacht) bij Werken bij Hessing (Helmond.facilitair.297).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.