Vacatures

Werkvoorbereider Technische Dienst

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing Supervers, een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. Wij verwerken superverse groente, fruit en rauwkost tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten.
De productie vindt nu nog plaats op 6 locaties in Nederland / Duitsland, onder andere in Belfeld. Hessing Supervers is echter voornemens een nieuwe “fabriek van de toekomst” te bouwen in het gebied Greenport Venlo, waardoor 3 locaties (waaronder Belfeld) worden samengevoegd.

In Belfeld zien circa 180 enthousiaste medewerkers er strikt op toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in het “foodservice” kanaal.

 

Zoek jij een spilfunctie binnen een technische omgeving? Sta jij stevig in je schoenen en geef jij advies vanuit jouw ervaring en vakkennis in de techniek?
Dan ben jij degene die ons kan komen versterken bij Hessing Belfeld B.V. in de functie van:

Werkvoorbereider (fulltime)

 

De functie:

Als werkvoorbereider organiseer je, plan je en delegeer je alle onderhoudswerken, modificaties en storingen binnen de vestiging Belfeld voor machines, installaties en gebouwen. Je zorgt voor de planning en uitvoering van het planmatig onderhoud en zorgt voor de opvolging. Tevens zorg je voor een adequate opvolging en oplossen van storingen, dit alles verwerk je in het onderhoudsmanagementsysteem Ultimo waarin je verantwoordelijk bent voor de juiste invulling van Jobs en bewaken van de voortgang. Verder leid je als lid van het onderhoudsteam, samen met hoofd TD, het team van zes medewerkers met expertise in mechanica/elektriciteit. Hierbij zorg je voor een goede werkorganisatie. Bij vragen van productie- en onderhoudsmedewerkers zul je hen bijstaan met raad en ondersteuning. Je maakt technische analyses, brengt prioriteiten aan binnen de onderhoudsprojecten en -werken. Je zoekt naar efficiënte lange termijn oplossingen op een planmatige manier. Zowel curatief als preventief onderhoud vallen onder jouw werkterrein. Tenslotte start je verbetertrajecten op in overleg met Hoofd Technische Dienst en de Proces Coördinator van productie. Natuurlijk doe je dit allemaal op een veilige manier met inachtneming van de regels op het gebied van voedselveiligheid.

Jouw profiel:

Als werkvoorbereider ben je een echte teamspeler. Je hebt een technisch diploma op (minimaal) MBO niveau 4, aangevuld met minimaal 2 jaar ervaring in leidinggevende/coachende functie of gelijkwaardige ervaring, bij voorkeur binnen de voedingsindustrie. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en je vindt het prettig samen te werken in een hecht team. Tevens ben je sterk in het plannen en organiseren. De kwaliteiten waarin jij jezelf herkent zijn: sterk analytisch denkvermogen en het vermogen om mensen te motiveren/coachen. Je denkt in oplossingen en niet in problemen!

 

Ons aanbod:

Jij komt terecht in een dynamische en veranderende organisatie met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng. De verhuizing naar onze nieuwe locatie biedt hierin ook volop mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn goed (o.a. marktconform salaris, 26 vakantiedagen, bedrijfsfitness, personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel.). Binnen onze organisatie is er veel aandacht voor de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van medewerkers en krijg jij de kans om opleidingen te volgen. Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze producten passen daar perfect bij. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.

 

Interesse?

Wil je als Werkvoorbereider bij ons aan de slag? Dan kun je hiervoor solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton! Wil je eerst meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact op met Mathij van Baars (Hoofd TD) of de HR afdeling via 077-475 22 55 of stuur een e-mail naar recruitment@greenfood.nl.

 

Voor meer informatie over Hessing Belfeld zie ook: www.hessing.eu

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Je reageert op de vacature Werkvoorbereider Technische Dienst bij Belfeld (Belfeld.TDS.157).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.