Vacatures

Supply Planner

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing Supervers, een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Wij verwerken superverse groente, fruit en rauwkost tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten.
De productie vindt plaats op 6 locaties in Nederland / Duitsland / Denemarken, onder andere in Belfeld.

 

Hessing Belfeld is gespecialiseerd in de bewerking van verse groenten. Circa 180 enthousiaste medewerkers zien er strikt op toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in het “foodservice” kanaal.

 

Hessing Belfeld B.V. is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van:

                                                          

                                          Supply Planner (fulltime)
 

                                  Vooralsnog tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar

 

De functie:

Als Supply Planner ben jij verantwoordelijk voor de inzet van de juiste en tijdige resources; grondstoffen, lijnbezetting (mens- en machinecapaciteit), verpakkingen en emballage. Je denkt proactief na over verdere optimalisatie van de supply keten en komt met structurele oplossingen. Je handelt administratieve zaken correct af; o.a. goederenfacturen en orders. Je werkt nauw samen met de afdelingen Customer Service, Inkoop, Productie en Expeditie.

 

Je profiel:
Als Supply Planner met een relevante afgeronde Hbo-opleiding, is het belangrijk dat jij communicatief vaardig bent om zowel intern als extern goede contacten op te bouwen. Jij bent de verbindende factor tussen de leverancier, productie en de klant. Jij kunt snel schakelen bij veranderingen, jij bent zorgvuldig en accuraat. Daarnaast ben jij iemand die proactief meedenkt in het verbeteren van de Supply Chain processen.
Je beschikt bij voorkeur over enige ervaring in de foodservice branche.
 

Ons aanbod:

Je komt terecht in een dynamische en veranderende organisatie met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn goed (o.a. salaris, 38-urige werkweek, 26 vakantiedagen). Binnen onze organisatie is er veel aandacht voor de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van medewerkers en krijg je de kans om opleidingen te volgen. Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze producten passen daar perfect bij. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.
 

 

Je reactie:

 

Wil je bij ons aan de slag? Dan kun je hiervoor solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton! Wil je eerst meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact op met HR 077 4752255 of stuur een e-mail naar recruitment@greenfood.nl.

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Je reageert op de vacature Supply Planner bij Belfeld (Belfeld.INK.153).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.