Vacatures

Operator dag- nachtdienst

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing Supervers een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Superverse groente, fruit en rauwkost verwerken tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten. Dat is de kernactiviteit van Hessing Supervers. De productie vindt plaats op 6 locaties in Nederland, Duitsland en Denemarken, waaronder op Hessing Belfeld. Hessing Supervers is gespecialiseerd in de bewerking van verse groenten. In Belfeld werken ongeveer 200 enthousiaste medewerkers, die strikt toezien toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in het “foodservice” kanaal.

De functie:

Als Operator draag je zorg voor een optimale voortgang van de productieprocessen waarbij kwaliteit en voedselveiligheid voorop staan. Je richt je op de realisatie en het behalen van lijndoelstellingen en probeert hierbij kosten te besparen op het gebied van rendement, efficiency en folieverbruik. Je produceert volgens de richtlijnen van de managementsystemen voor kwaliteit, arbo en milieu. Daarnaast zie je als operator toe op een goede en efficiënte werking van de weeg-, etiketteer-, verpakkingsmachines en metaaldetectoren. Kleine storingen los je zelf op. Verder geef je vaktechnische aanwijzingen aan productiemedewerkers en signaleer je afwijkingen aan apparatuur, halffabricaten en eindproducten. Je neemt altijd corrigerende maatregelen bij gesignaleerde afwijkingen. Tenslotte zorg je voor een correcte dienstoverdracht.

 

Je profiel:
•    Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding (basis operator A/VAPRO A) of VMBO-opleiding met enkele jaren relevante werkervaring;
•    Je spreekt de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
•    Je hebt kennis van het MS Office pakket;
•    Je bent flexibel, accuraat, besluitvaardig, stressbestending en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen;
•    Onze producten dienen te worden geproduceerd in koud omstandigheden, je vindt het dus geen probleem om te werken in een frisse omgeving;
•    Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.

 

Ons aanbod:
Het betreft een interessante fulltime functie (38 uur) met dag- en nachtdiensten. Je komt terecht in een jonge organisatie met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed (o.a. salaris, 26 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden).

 

Je reactie:
Wil je als operator bij ons aan de slag? Dan kun je hiervoor solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton! Wil je eerst meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact op met de HR afdeling via 077-475 22 55 of stuur een e-mail naar recruitment@greenfood.nl.

Je reageert op de vacature Operator dag- nachtdienst bij Belfeld (Belfeld.PRD.134).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.