Vacatures

Open Sollicitatie Vestiging Belfeld

 

Open sollicitatie

Wij zijn regelmatig op zoek naar ambitieuze, slimme, hard werkende collega´s die een bijdrage kunnen leveren aan de groei van ons bedrijf.

We hebben regelmatig mooie vacatures in onze fabriek (Productie, Expeditie, Schoonmaak), maar ook op de ondersteunende afdelingen en bij Hessing Logistiek.

Staat jouw gewenste vacature niet tussen de openstaande vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Upload je CV hieronder en geef duidelijk aan wat jouw ambities en wensen zijn. Wij zullen voor je uitzoeken welke mogelijkheden er binnen Hessing zijn.

Over ons:

Hessing is één van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarktketens, grootverbruikers en het foodservicekanaal in binnen- en buitenland. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en we hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. De komende jaren zullen bij ons voornamelijk in het teken staan van innovatie en vernieuwing. Wij groeien, groei jij met ons mee?

Je reageert op de vacature Open Sollicitatie Vestiging Belfeld bij Belfeld/Van Gorp (Belfeld.PenO.133).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.