Vacatures

Medewerker Expeditie

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de expeditie? Kan jij wel tegen een beetje kou? Wil jij onderdeel zijn van een leuk team? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Superverse groente, fruit en rauwkost verwerken tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten. Dat is de kernactiviteit van Hessing Supervers. Circa 200 enthousiaste medewerkers zien er strikt op toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in het “foodservice” kanaal.

 

De functie:
Als Medewerker Expeditie ben je bezig met alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Expeditie. De werkzaamheden hebben betrekking op het correct en tijdig in ontvangst nemen en laden van grondstoffen, eindproducten en andere goederen. Tot de overige taken behoren het handhaven van de hygiëne en de orde en netheid in de koelcellen en opslagruimtes, het beheren van het milieupark en reststromen.

De werkzaamheden vinden plaats in de dagdienst tussen 07:00 uur en 16:30 uur (verschoven diensten) en volgens een vast rooster in de weekenden (zaterdag en zondag) en feestdagen.

 

Je profiel:
Je beschikt over een geschikte opleiding (een afgeronde LBO opleiding), bij voorkeur met werkervaring in een logistieke werkomgeving in de food. Je bent een gedreven persoon, nauwkeurig en flexibel. Je bent in staat om de werkzaamheden opvolgend en gestructureerd uit te voeren. Je kunt omgaan met een geautomatiseerd logistiek systeem (ERP). Bij het uitvoeren van de werkzaamheden heb je continu aandacht voor veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Je hebt een praktische instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Een heftruckdiploma is een vereiste.

 

Ons aanbod:
Het betreft een leuke, uitdagende en afwisselende fulltime functie (38 uur). Je komt terecht in een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn goed (o.a. salaris, 38-urige werkweek, 26 vakantiedagen en  opleidingsmogelijkheden). Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze productien passen daar perfect bij. Daarnaast hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap. 

 

Je reactie:
Wil je als Medewerker Expeditie bij ons aan de slag? Dan kun je hiervoor solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton!
Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met onze HR afdeling via 077-475 22 55 of stuur een e-mail naar recruitment@greenfood.nl.
Voor meer informatie over Van Gorp Greenfood/ Hessing Belfeld B.V. zie ook: www.greenfood.nl.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Je reageert op de vacature Medewerker Expeditie bij Belfeld/Van Gorp (Belfeld.INK.124).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.