Vacatures

KAM Coördinator

 

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing Supervers een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

Superverse groente, fruit en rauwkost verwerken tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten. Dat is de kernactiviteit van Hessing Supervers. De productie vindt plaats op 6 locaties in Nederland, Duitsland en Denemarken, onder andere bij Hessing Belfeld. Hessing Belfeld is gespecialiseerd in de bewerking van verse groenten. In samenwerking met circa 200 enthousiaste medewerkers zien wij er strikt op toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in de foodservice branche.

 

Ter versterking van de afdeling Kwaliteit, Arbo en Milieu is Hessing Belfeld op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

KAM Coördinator

Parttime 28-31 uur

De functie:

Het betreft een gecombineerde functie waarbij Safety en Health, milieu en Kwaliteitstaken worden gecombineerd. Safety, Health en Environment:

 • Je bent verantwoordelijk voor het mede formuleren en implementeren van het Safety-, Health- en Milieubeleid en het coördineren van de diverse overlegstructuren;
 • Je helpt managers en teamleiders bij het begrijpen van de verplichtingen en het vervullen van hun rollen volgens de lokale HSE-wetgeving en het beleid, de instructies en de normen van Hessing;
 • Je stimuleert gedragsverandering om een goede gezondheids- en veiligheidscultuur te garanderen, evenals een sterke focus op het milieu binnen de organisatie.

Kwaliteit:

 • Je borgt en bewaakt de voedselveiligheid door kwaliteitscontroles uit te voeren op processen en producten, rekening houdend met de wettelijke eisen en de wensen van de klant;
 • Je bent voorzitter van HACCP overleggen en je houdt je bezig met het geven van opleidingen;
 • Je neemt deel, als projectleider dan wel lid, aan afdelings- overschrijdende projecten, die bijdragen aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen.

Je werkt in teamverband op de afdeling KAM en rapporteert aan de Manager KAM.

Je profiel:

 • Je hebt een opleiding in Health, Safety & environment Management (HVK, MVK of vergelijkbaar);
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie binnen de levensmiddelensector en hebt kennis van voedselveiligheid
 • Je bent in staat om theoretische HSE-concepten om te zetten in de praktijk op het niveau van de werkvloer. Je hebt goede communicatie en sociale vaardigheden, zowel voor management als voor de werkvloer;
 • Je bent zelfstandig en snel inzetbaar op bovenstaande vakgebieden;
 • Kernwoorden bij deze functie zijn; kwaliteitsbewust, proactief, initiatiefrijk, nauwkeurig, gedreven, flexibel en klantgericht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en beheersing van de Duitse taal is een pré.

Ons aanbod:

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn goed (o.a. salaris, 38-urige werkweek, 26 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden). Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze producten passen daar perfect bij. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.

Je reactie:

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de kam-coördinator die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Dat kan! Kijk eens even op onze website: www.werkenbijhessing.nl, neem contact op met Lucy Derix (Manager KAM) via 077-475 22 55 of stuur een e-mail naar recruitment@greenfood.nl.

Je reageert op de vacature KAM Coördinator bij Belfeld/Van Gorp (Belfeld.KAM.132).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.