Vacatures

Assistent Teamleider

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een productieomgeving? Weet jij van aanpakken en kun jij wel tegen een beetje kou? Wil jij graag fulltime werken, maar de weekenden vrij hebben en onderdeel zijn van een leuk en divers team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Superverse groente, fruit en rauwkost verwerken tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten. Dat is de kernactiviteit van Hessing Supervers. Circa 200 enthousiaste medewerkers zien er strikt op toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in de foodservice industrie.

 

De functie:

Als Assistent Teamleider (dag/nacht) draag jij zorg voor het op een hygiënisch verantwoorde manier van produceren. Daarnaast zorg jij voor een ongestoorde optimale voortgang van de productieprocessen. Tevens dien jij rekening te houden met de externe kwaliteitsinvloeden en interne en externe eisen met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid. Je ondersteunt de Teamleider door op een stimulerende en motiverende wijze de productiemedewerkers te coachen, om er samen voor te zorgen dat er producten van hoge kwaliteit worden geproduceerd.

 

Verantwoordelijkheden:

 • Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan productiemedewerkers;
 • Het controleren van de grondstoffen, halffabrikaten, afval en verpakkingsmaterialen tijdens productie en het melden van afwijkingen;
 • Het toezien op het functioneren van machines en productiemedewerkers zodat werkzaamheden, volgens werk-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd;
 • Produceren volgens de richtlijnen van het managementsysteem voor voedselveiligheid (ISO 22000) en milieu (ISO 14001);
 • Het verrichten van onderzoeken die leiden tot kostenbesparing op het gebied van personeel, rendement, efficiënt en GWE verbruik;
 • Het geven van correct en volledige informatie en het registreren van productiegegevens.

Je profiel:

 • MBO werk- en/of denkniveau;
 • Je hebt ervaring in productiewerk, mogelijk ben jij een productiemedewerker die meer in zijn/haar mars heeft.
 • Enige ervaring in het coachen van medewerkers is een pré.
 • Je bent zelfstandig en functioneert goed in een team.
 • Je vindt het een uitdaging om samen met de teamleider productiemedewerkers te coachen en dagelijks aan te sturen.
 • Je bent gedreven, accuraat en proactief.
 • Steekwoorden waar je jezelf in terugvindt, zijn: coach, zorgvuldig en besluitvaardig.
 • Je functioneert goed in teamverband in een productiegerichte werkomgeving en je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord.

Ons aanbod:

Het betreft een interessante fulltime (38 uur) met zowel dag- en nachtdiensten, de weekenden heb je vrij. Je komt terecht in een organisatie met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Wij geloven in een gezonde levensstijl, hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.

 

Je reactie:

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de Assistent Teamleider (dag/nacht) die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met de Afdeling HR via 077-475 22 55 of stuur een e-mail naar recruitment@greenfood.nl.

 

Je reageert op de vacature Assistent Teamleider bij Belfeld (Belfeld.PRD.152).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.