Vacatures

Assistent Teamleider (dag/nacht)

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing Supervers, een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. Wij verwerken superverse groente, fruit en rauwkost tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten.
De productie vindt nu nog plaats op 6 locaties in Nederland / Duitsland, onder andere in Belfeld. Hessing Supervers gaat echter een nieuwe “fabriek van de toekomst” bouwen in het gebied Greenport Venlo, waardoor 3 locaties (waaronder Belfeld) worden samengevoegd.

In Belfeld zien circa 180 enthousiaste medewerkers er strikt op toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in het “foodservice” kanaal.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een productieomgeving, kan jij tegen een beetje kou en werk jij graag in teamverband? Dan ben jij degene die ons kan komen versterken bij Hessing Belfeld B.V. in de functie van:

                                                 

                                                     Assistent Teamleider (dag/nacht)

De functie:

Als Assistent Teamleider (dag/nacht) draag jij zorg voor het op een hygiënisch verantwoorde manier van produceren. Daarnaast zorg jij voor een ongestoorde optimale voortgang van de productieprocessen. Tevens dien jij rekening te houden met de externe kwaliteitsinvloeden en interne en externe eisen met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid. Je ondersteunt de Teamleider door op een stimulerende en motiverende wijze de productiemedewerkers te coachen, om er samen voor te zorgen dat er producten van hoge kwaliteit worden geproduceerd.

Je geeft vaktechnische aanwijzingen en instructies aan productiemedewerkers, je controleert de grondstoffen, halffabricaten, afval en verpakkingsmateriaal tijdens productie en je meldt afwijkingen. Je ziet toe op het functioneren van machines en productiemedewerkers, zodat werkzaamheden volgens werk-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd. Je produceert volgens de richtlijnen van het managementsysteem voor voedselveiligheid en milieu, je verricht onderzoeken die leiden tot kostenbesparing (personeel, rendement, efficiency en GWE verbruik) en tot slot registreer je productiegegevens. Je werkt in een rooster dat bestaat uit zowel dag- als nachtdiensten (geen weekenden).

 

Jouw profiel:

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Ervaring in een soortgelijke functie is gewenst, maar er zijn ook mogelijkheden als je ruime ervaring hebt in productiewerkzaamheden en je meer in jouw mars hebt. Enige ervaring in het coachen van medewerkers is een pré. Je bent zelfstandig, gedreven, accuraat, proactief en je functioneert goed in een team. Je vindt het een uitdaging om samen met de teamleider productiemedewerkers te coachen en dagelijks aan te sturen. Je functioneert goed in een productiegerichte werkomgeving en je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Je bent beschikbaar voor zowel dag- als nachtdiensten (geen weekenden).

 

Ons aanbod:

Jij komt terecht in een dynamische en veranderende organisatie met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng. De verhuizing naar onze nieuwe locatie biedt hierin ook volop mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn goed (o.a. marktconform salaris, 26 vakantiedagen, bedrijfsfitness, personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel.). Binnen onze organisatie is er veel aandacht voor de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van medewerkers en krijg jij de kans om opleidingen te volgen. Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze producten passen daar perfect bij. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.

 

Jouw reactie:

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de Assistent Teamleider (dag/nacht) die wij zoeken? 

Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met de Afdeling HR via 077-475 22 55 of stuur een e-mail naar recruitment@greenfood.nl.

 

Voor meer informatie over Hessing Belfeld zie ook: www.hessing.eu

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Je reageert op de vacature Assistent Teamleider (dag/nacht) bij Belfeld (Belfeld.PRD.158).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.