Skip to main content
<b>“Het hele jaar door spinazie, ananas of wortels, 7 dagen per week en ook nog eens SuperVers is niet vanzelfsprekend. Maar wij krijgen het voor elkaar!”</b>
Michiel van ’t Hek, Commercieel Directeur
“Het hele jaar door spinazie, ananas of wortels, 7 dagen per week en ook nog eens SuperVers is niet vanzelfsprekend. Maar wij krijgen het voor elkaar!”
Good food is a good mood.
Good food is a good mood.
En dat snappen we bij Hessing maar al te goed. We zijn er immers elke dag mee bezig om honderdduizenden mensen te helpen bij het maken van een gezonde én lekkere keuze. Het favo gerecht van collega Pam? “Een frisse salade met broccoli en spinazie, gemarineerd in pesto. De cherrytomaatjes en een gekookt of gepocheerd eitje maken het helemaal af.”
Brenger van gezondheid.
Heb je je weleens afgevraagd waar je caesar salad of wokgroenten vandaan komen? Grote kans dat die uit onze VersFabriek komen. Met al onze fabrieken produceren wij elke week meer dan 7 miljoen verpakkingen. In de winter een lekkere stamppot en in de zomer salades. Wij zorgen ervoor dat de schappen het hele jaar door, zeven dagen per week, gevuld zijn met gesneden, gezonde en lekkere groenten en fruit. Met de juiste kwaliteit, smaak en houdbaarheid. Zo maken wij het leven van honderdduizenden consumenten een tikkeltje gezonder en makkelijker.
Brenger van gezondheid.
SuperVers is SuperGroen
SuperVers is SuperGroen
Bij Hessing zijn we dagelijks bezig met het verduurzamen van onze processen. Zo denken we continu na over duurzame verpakkingen voor de salades en het groente en fruit dat in de schappen ligt, investeren we in duurzame trucks voor het transport en voldoen wij aan het keurmerk ‘On the way to PlanetProof’. Wij zetten in op minimaal energie- en waterverbruik en zo min mogelijk afval en CO2-uitstoot. Want als je weet dat jouw maaltijdsalade duurzaam geproduceerd is, dan smaakt ie toch net nog wat lekkerder.